29.10.2011 10:50
-
461
    
  - | -  
 © Журналіст

Про автомобільні ваги з залізобетонною платформою

Про автомобільні ваги з залізобетонною платформою

Розпочнемо розглядання автомобільних ваг з одного з самих популярних типів – автомобільної ваги з залізобетонною платформою. І одразу ж з назви кожен здогадався, що даний тип сконструйований на основі залізобетону. В цьому і перший позитив, адже залізобетонна платформа більш витриваліша за металічну. Термін експлуатації та міцність тут на порядок вищі, тому є можливість зважувати автомобілі до 30 т (на вісь).  


Продовжуючи, треба відмітити й низьку похибку зважування, всього 0.1 відсоток. Датчики розроблені за всіма сучасними правилами і їх нержавіюча основа не окислюється навіть в вологих умовах. Водночас кожен датчик має спеціальні резино-металеві амортизатори, які виконують і захисні функції.  


Сучасні ваги автомобільні з залізобетонною платформою дуже легко встановлюються. Не треба при цьому використовувати вантажопідіймальні крани, що також позитив. І враховуючи довгий термін експлуатації, це чудовий вибір, хоча ваги автомобільні інших типів теж треба обов’язково розглянути.  


Останнє, що хочеться додати, це стабільність ваг до перепаду температур. Залізобетон має низькі покази температурного розширення і при різких перепадах температур все рівно показують стабільність в роботі і точність вимірювання. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!