07.06.2014 01:07
для всіх
1295
    
  9 | 9  
 © Тетяна Белімова

Слова подяки!)))

Як добре, що є друзі! Як добре, що є наше цікаве і насичене життя! І як добре, що є навколо наш Вільний – Вільний – Світ! Бо він увесь наш! У наших мріях і не лише!!!

Я не перестаю дякувати Богу, що він дав мені такий шанс – виграти Гран-прі престижного міжнародного конкурсу «Коронація слова»!!! І я не перестаю дякувати Богу, за те, що маю вас, мої друзі! Бо якби не ви, то цього б роману можливо й не було б!

Хочу щиро подякувати засновнику і головному редактору літературного інтернет-видання «Проба пера» Сергію Семенюку за ідею написання історичного роману «Вільний світ», уважне прочитання, консультації з історичних питань, підтримку й тверду віру у мою перемогу (видається, що він ніколи і не сумнівався у моїй перемозі))) Також щиро вдячна моєму персональному критику Ладу Ясену, який також читав роман під час написання і робив суттєві історичні правки! Це було важливо! Також дякую моїм дівчатам – моєму колу друзів на «Пробі пера», які читали і коментували роман під час його написання!!! Це мої любі Аня Коназюк, Світланка Рачинська, Іміз (Іринка), Ната Святокум, Оленка Зелена))), Моренго (Марина). Я ціную вашу допомогу! Щиро вам вдячна!!!

Якщо я когось забула – пробачте! І просто допишіть у коментарях!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.06.2014 00:47  Ганна Коназюк => © 

{#}{#}{#} Ти молодчина і приклад для наслідування!!! Нехай усі стежки до великих злетів тобі будуть відчинені!!! Хай щастить!!!

 10.06.2014 11:29  Ірина Затинейко-Миха... => © 

Ще раз вітаю, Таню!!! Хай пишеться - натхненно, правдиво, своєчасно, неповторно, мудро!!! ПОДАЛЬШИХ ВЕЛИКИХ І МАЛЕНЬКИХ ЖИТТЄВИХ ПЕРЕМОГ!

 08.06.2014 01:33  Світлана Рачинська => © 

Радість переповнює!!!!!!!!!!!))))))) Бракне слів... Вітаю невтомно і багато!!!! Ти - наша гордість!!!!

 07.06.2014 08:04  Деркач Олександр => © 

Вітаю і щиро радію за Вас!

 07.06.2014 00:09  Марина Моренго => © 

Вітаємо! Пишаємось! Радіємо! Більше історично-науково-інтелектуальної літератури!!!!!! ти це можеш!

 06.06.2014 23:17  Сашко Новік => © 

=) вітаю ще =)

 06.06.2014 23:10  Якобчук Павло => © 
 

Ти на висоті, як там вітри слави попутні?

Сумнівів не було зовсім.

 06.06.2014 21:13  Олена Вишневська => © 

Сонечко, ти - молодчинка!