09.10.2014 14:51
для всіх
156
    
  2 | 2  
 © Георгій Грищенко

Поетеса

Поетесі сняться роги

І криваві дикі очі, 

Волосаті чорні ноги

І вона посеред ночі

Шкрябає вірші у трансі

Та читає їх уранці

Нам по радіо як диво, 

Надсучасне мудре чтиво.


Представляють – майже класик, 

Друга Леся Українка, 

Чую щось таке ковбасить

У безтямнім трансі жінка, 

Що аж ріже нижче пупа

І свистить, гуркоче дупа, 

Для проносного прогресу

Слухай, друже, цю мудресу.



м. Київ, 12.07.07

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.10.2014 15:36  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Чудовий поет про чудову поетесу!
Беліссімо-Чудовіссімо!))))

 09.10.2014 15:00  Ганна Коназюк => © 

{#}Ой не можу!...))) Оце Ви утнули! Супер!

Віршик дуже сподобався! Чудово!!!