19.10.2010 19:54
для всіх
1238
    
  1 | 1  
 © Микола Щасливий

Культурний каталог сайтів «Культурна Україна»

Культурний каталог сайтів «Культурна Україна»

Як вже дехто помітив, у нас відкрився власний [каталог сайтів]. Ми хочемо в ньому зібрати добірку корисних сайтів для українського користувача. Напрям сайтів культурний, хоча і різноплановий. Розділи, які піднімаються в каталозі можете побачити самі. Але поки, наш каталог мало заповнений, тому ми звертаємось на допомогу до користувачів літпорталу «Проба Пера». Кожен, хто має якісь гарні веб-сайти в своїх закладках, може легко їх додати нам. Адже треба ділитися корисним і цікавим, щоб і інші автори та читачі змогли відкрити для себе ваші улюблені веб-ресурси.


Додавання до каталогу сайтів можна проводити одразу зі своєї панелі управління цього літпорталу. Можливо зайти в панель і через сам каталог сайтів, ваш пароль та логін повністю підходить для доступу і в ньому. Але просимо при додаванні нових ресурсів заповнювати усі поля повністю по можливості. Обов’язково робимо розгорнутий опис сайту, тобто не лишати поле опису порожнім або з кількома словами. Сайти додаватимуться лише з великим описом в мінімум 3-4 речення. Тематики сайтів, як говорилось вище, можете побачити в самому каталозі, їх теж вказуємо з вибіркових списків. Назву сайтам вписуємо максимально малу та стосовну. Мова сайтів може бути будь-яка, хоча україномовні джерела цікавлять особливо, адже сайт в першу чергу розрахований для українського користувача.


Усі сайти в нашому каталозі перевіряються, тому можна сміло довіряти цим веб-ресурсам. Нові сайти теж завжди перевіряються, тому при додаванні не хвилюйтесь, що нічого не додалось, просто з’являються вони на головній сторінці лише після їхньої модерації. І це є одним із наших позитивів, адже нічого поганого ви тут ніколи не побачите.


Дуже надіємось на вашу підтримку і завдяки вам наш каталог теж стане цікавим і значимим. Ми в свою чергу теж будемо наповнювати сайт, що й робиться в даний момент. Але все ж без вашої допомоги, ми не зможемо швидко зробити це.


[Перехід на каталог сайтів «Культурна Україна»].

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!