09.09.2009 00:00
-
3515
    
  3 | 4  
 © Оля Кузьмин

Розбите серце

Мені завжди було цікаво якого кольору твоя кров. Ти казав, що гранатового, але я тобі не вірила. Ще мені було цікаво чи ти мене любиш. Або чи я тобі хоча б подобаюсь. Ти казав «так», але я думала «ні». 

Тому одного вечора я вирішила сама про все дізнатись. Поки ти спав я взяла ніж і розрізала тобі груди. Мої руки огорнула тепла хвиля твоєї крові. Все ж таки про неї ти збрехав. Вона була в тебе бірюзового кольору. А я завжди думала, що ти належиш до групки самородків з голубою кров«ю. Видно я помилялась. 

Потім я дістала твоє серце. Воно важко зітхало. Я довго шукала ключ від нього. І нарешті знайшла його в шлунку. Я обережно відкрила твоє серце. Всередині усі стінки були обписані словами „люблю“, „кохаю“ і моїм ім»ям. Від цього видовища я ненароком впустила твоє серце. Воно впало і розбилось на три гарні симетричні частинки. Я швиденько підібрала йогоі спробувала склеїти суперклеєм. Але воно не хотіло склеюватись. Тоді я перев«язала його ниточкою і обережно поклала назад в тебе. 

Я зашила твоє тіло. Майже нічого не було помітно. Мене продавали за мідний цент тільки мої руки. Бо з них капала кров. 

Вранці ти прокинувся з дивним відчуттям у грудях. Я сказала, що то любов, а ти сказав, що зрада. 

Я сказала „вибач“ і, обернувшись, пішла геть. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.10.2009 19:21  Оксана Весна => © 

Олічка, ти дуже класно пишеш...) не так розкрито можна висловити щось у вірші(це я про себе=)),як скоріше у прозі...)

 19.10.2009 19:18  Оксана Весна => Комарова Ольга 

ну так...згідна...але це буває інколи.)

 19.10.2009 16:28  Комарова Ольга => Оксана Весна 

А мені, здається, що деколи хочеться прочитати саме сумне закінчення, адже в житті так часто буває...

 19.10.2009 15:40  Оксана Весна 

у мене немає слів...))))тільки кінець не дуже хороший...я читала з надією, шо все буде добре, а тут на тобі...))))хххі...а взагалі - просто клас)

 07.10.2009 20:43  Ірен-Марлен => © 

Дуже гарно.... чуттєво.... ... Браво.... Хвала і честь таланту!!!!

 10.09.2009 19:39  © ... 

мм....дякую-дякую)))
буду рухатись в тому ж напрямку і писати ще щось)))

 10.09.2009 16:02  Комарова Ольга 

Ольго, дуже гарні твори! Хочу ще почитати! Закидайте поскоріше!!! У вас тепер є потенційний поціновувач - ваш стиль запав мені у душу, чесно:)

 10.09.2009 01:10  Комарова Ольга 

Гарно передаються почуття. Ніби неживі речі, уявні явища... Все ж ви їх вдало оживляєте!

 09.09.2009 20:57  Ірен-Марлен 

Навіть не знаю як описати свої почуття прм читанні.Це щось неймовірне.