З днем народження!
гороскоп дляМиколи Щасливого
Григорій Сковорода
На день.
День пройде весело, приємно, буде трішки п’янити від привітань, побажань, власноруч зробленого домашнього вина, цілунків дружини і подарунків рідних.
На тиждень.
Триватиме післясмак свята, періодично підкріплюваний запізнілими привітаннями, гостями, що завжди з’являються на третій день і заважають працювати. Загалом вдалий тиждень, можливий виграш в лотерею чи який інший неочікуваний прибуток.
На місяць.
Розриватиметеся між сайтами, статтями, домашніми клопотами і с/г роботами. Головне тут – нічого не переплутати. Пам’ятайте, що стаття «Як вибрати картоплю для посадки» буде прийнята на ура, садіння гарбузів на Порталі Вам пробачать, вирішивши, що то такі нові смайлики, а от номер з модеруванням віршів посеред грядки і спроби створити програму, щоб морква сама собою посіялася, а потім і пропололася, у Вас точно не пройде!:)
Тому, щоб нічого не наплутати, не забувайте про відпочинок, про те, що совам іноді теж спати потрібно… Ну і про те, що найбільше Вас чекають завжди саме на Порталі!!!:))))))))
На рік.
Все буде добре!
Ростиме популярність ваших сайтів і Ваша особисто, ростиме добробут сім’ї і загальна задоволеність життям. Ваш псевдонім стане програмою Вашої долі.
Назавжди.
Житимете там, де хочете, в оселі, яку собі намрієте, в сім’ї, де любов, злагода і все по-вашому (а дружина при цьому щиро вважатиме, що все по- її !:)))
Робота і задоволення переплетуться в одну міцну ниточку, на яку нанизуватимуться багатство, достаток, добробут і комфорт.
Рідні любитимуть і шануватимуть, друзі поважатимуть.
Колись видасте стотисячним тиражем збірку своїх віршів, і мільйонним – спільну з Суворим книгу «ЛітПортал. Як все починалось» (її екранізована версія буде номінована на Оскар як кращий документальний фільм).
З-під крила Проби Пера вийдуть сотні прекрасних поетів, які з теплотою її згадуватимуть і називатимуть своєю літературною колискою, а їхні вірші увійдуть в шкільні підручники. В історії світової літератури з’явиться термін «поети-пробаперці» : ) А рядки
«Краса жіноча, теплий подих квітки,
Коханий погляд радісних очей.»
стануть класикою і впізнаватимуться нарівні з «Я помню чудное мгновенье»…
На 25-річчя Порталу в палаці Україна відбудеться гучний ювілейний концерт і буде заснована літературна премія імені Миколи Щасливого.
Зорі обіцяють Вам успіх, довге і щасливе життя в любові і в радості.
Все так і буде!
Вірте в цей гороскоп!
Я не знаю, якими словами
Вас сьогодні мені привітати.
Ви ж не просто поет, – Ви – людина,
Що дарує нам простір літати.
В щирих віршах читається правда,
Там найвищі – любов і добро.
Хоч Портал Вам – робота й відрада,
Ви й своє не ховайте перо.
Чисті помисли Ваші й ідеї,
Наполегливість духу – вражає!
Тож нехай нагородить Вас доля
Щедрим, гарним, багатим врожаєм!
… Так хотілось сказати багато,
Та в такі я гублюся хвилини…
Щиро вдячна я Вам, і бажаю
Віднаходити щастя перлини!
Лубни, 17.04.2012