Розгорнута клінична картина, але не вказана етіологія, патогенез, ускладнення, і бажано було б знати методи профілактики, щоб уникнути тяжкої недуги, чи може є вакцина?))))
насправді цей вірш - єдине, на що я спромоглася до 1 квітня. писала його "під Сашу", і просто запропонувала йому написати щось "під мене" і помінятися віршами... все інше, увесь отой креатив - це цілком Сашина заслуга й видумка, я навіть не повірила спочатку в можливість її технічної реалізації, і була сама дуже шокована тим фактом, що це таки можливо... думаю, ви зрозуміли, що я хочу зараз цим сказати... наміри не у всіх такі безобідні, як у нас були... вибачайте за зайвий клопіт. вини з себе не знімаю. ) як старша, могла б і не вв"язуватися з Сашком у цю авантюру, та підтримала його повністю, хоч і не відразу.
Серйозний діагноз і невиліковний. І це добре. З Вашого вірша Олександре, я тільки що дізнався, що в мене одразу два діагнози )))) (я крім першого діагнозу, ще десь горло простудив)
01.04.2012 11:33 Оля Стасюк => Сашко Новік
Ні, в мене литовці, поляки, - більше з заходу.
01.04.2012 11:15 Сашко Новік => Оля Стасюк
а в мене навіть монгольська шаманка була
01.04.2012 11:13 Оля Стасюк => Сашко Новік
:))))))))):)))):)))))):))))))))):)))):)))))))):))) Якщо чесно, в моєму роду кого тільки не було... Але турків точно.
01.04.2012 11:13 Сашко Новік => Оля Стасюк
будеш так на себе казати, Олько, поб"ю))))
01.04.2012 11:11 Оля Стасюк => Сашко Новік
Тю......... Я турок.
01.04.2012 11:10 Сашко Новік => Оля Стасюк
ну а вірш то зрозуміла? епікриз це те що пишуть врачі про пацінта йому ж навіть не кажучи. на цей документ розповсюджується врачебна тайна)
01.04.2012 11:07 Оля Стасюк => Сашко Новік
Не знаю, чесно.
01.04.2012 10:37 Сашко Новік => Оля Стасюк
Олю, ти знаєш що таке епікриз. там аналіз крові можуть записати))))