18.01.2010 18:08
-
1743
    
  1 | 1  
 © PUBLICITY.KIEV.UA

Триває конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”

Триває конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”

Триває конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі”, ініційований інформаційним сайтом Publicity.  


На сьогодні до конкурсу вже долучилися студенти провідних столичних вузів. Тепер робота організаторів спрямована на інформування студентів деяких регіональних вищих навчальних закладів. 


Конкурс проводиться з метою сприяння більш широкій поінформованості студентів про видатних діячів (як загальновідомих, так і маловідомих осіб), які зробили вагомий внесок у науку, культуру, суспільно-політичний та економічний розвиток України.  


Роботи студентів буде оцінювати незалежне журі у складі експертів - фахівців у галузі філології, історії та журналістики. 


Кращі роботи будуть опубліковані на інформаційному сайті Publicity http://publicity.kiev.ua/ із зазначенням автора матеріалу, а переможців буде нагороджено призами від організаторів та партнерів.  

Так, газета „День”, медіа-партнер конкурсу, надасть спеціальні призи переможцям – книги власного проекту «Бібліотека газети «День». Переможці також отримають подарунки від ТМ Essence.  


Нагадуємо, що прийом робіт на конкурс есе „Українці: великі, відомі і невідомі ” триватиме до 1 березня 2010 року. 

Запрошуємо всіх студентів до участі в конкурсі. 

Докладно з умовами та вимогами до робіт можна ознайомитися на сайті організатора у розділі „Наше”. 



18 січня 2009 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!