З днем народження!
вітаємоОлю
Вікторина
По творчості Олі
- Якого кольору очі подобаються Олі?
- Трава, яку найчастіше згадує поетеса.
- Назвіть вірші синьооко-волошкового періоду творчості Олі.
- Яке дерево цвіте на Олиній аві?
- Тварини, що зустрічаються найчастіше у Олиних віршах.
- Які монофони Олі ви знаєте?
- Навіть її вигляду боїться Оля… що це?:)))))
- Що спільного у Олі з французьким живописом?
- Про що був перший вірш Олі на Порталі?
- В якому віці Оля зайшла на Портал?
- Коли вона взагалі почала писати?
- Під яким написом Оля повісила б табличку «Палата №6» (у однойменному вірші)?
- Яке природне явище Оля описала математично?
- Назвіть улюблені казкові істоти Олі.
- Назвіть найбільшу працю Олі, яка свого часу була топ-публікацією ТУТ.
- Про яке місто Оля написала: «одвічно юне…»
- Який вірш Тетяна Чорновіл назвала «Олина вікідепія отруйних рослин»?
- До якого вірша оцей коментар: «вірш на сотні тисяч доларів, враховуючи багатогранність каменів)»
- Якого кольору слоник із Олиної мрії?:))
- Яким іменем підписує Оля свої зошити з англійської мови?
- Переможцем яких олімпіад ставала Оля?
- Скільки збірок має Оля на Порталі? Скільки Олиних віршів на цей момент на Порталі? Який з них має найбільшу кількість переглядів?
Останнє питання я написала не даремно. Бо вірю: скільки б років Олі не виповнилося, наскільки б відомою, успішною і багатою вона не стала, - вона однак буде з нами ТУТ, і це ТУТ теж ніде не подінеться, і дозволить нам всім бути ТУТ разом!))))) У будь-якій точці часової прямої. Тобто формулювання «цей момент» буде актуальне завжди! :)))))
Як бачиш, Олю, я знову викрутилася і не стала римувати вітання тобі))) З днем народження!!!
Лубни, 13.11.2012