29.02.2012 10:33
-
1003
    
  3 | 4  
 © Тетяна Чорновіл

Вітання Софійці Скопіє

Вітання Софійці Скопіє

з рубрики / циклу «ВІТАННЯ»

Зима бреде в кінець свій сумно 

По високосному відлунню 

У піку сходження! 

Вітає дівчину розумну, 

Поетку щиру і красуню 

Із Днем Народження!!! 


Ми ж до вітань додати раді: 

Натхнення світлі снігопади, 

Кохання сонячне причастя 

Й бурхливі завірюхи щастя! 

А віку вимір без мороки 

Додасться раз в чотири роки! 


Портальний оркестр! Туш!!! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.03.2012 08:23  Деркач Олександр => Софія Скопіє 

{#}З дем народження я Вас уже вітав, сьогодні вітаю з Весною, хай вона швидше розмалює це сіре сьогодення!

 29.02.2012 16:30  Каранда Галина => Софія Скопіє 

і я вітаю! добре, що заглянули! Щастя Вам!))))

 29.02.2012 15:22  Сашко Новік 

приєднуюсь до привітань) ура!!!

 29.02.2012 13:34  Софія Скопіє 

Всім привіт! Дякую за теплі привітання:) А я все думаю, в чому справа - чому всі ходять посміхаються і дивляться на мене так наче я їм щось винна:)))) А воно ж день народження, хай йому грець...
Я тут вже кілька тижнів не з`являлася (вся в справах бджілка), а сьогодні в перерві між жуванням тістечок дай думаю загляну, що тут робиться:) Приємно, що не забули:))))
Насправді народитися 29 лютого – це так само як народитися 29 січня чи 29 березня. Першого березня однаково всі норовлять відірвати вухо, однаково дарують білі тюльпани і однаково всі чекають, що я хоч цього дня буду в доброму гуморі:) Затрати на «харчі та первак» не великі, я зазвичай святкую в родинному колі, а з друзями йду до кав’ярні на чашечку кави чаю, бо серед них найпитущіща – це я :)
Одні говорять поганий день ( до того ж народилась я у відьмацький день – понеділок) , інші - що навпаки хороший, як на мене звичайний день в який народилася звичайна дівчина без особливих відхилень:)

 29.02.2012 13:32  Суворий => Микола Щасливий 

Певно не покидає відчуття, що ти як не як особливий... Приєднуюсь до вітань...

 29.02.2012 12:48  Тетяна Белімова 

Цікавій особистості, народженій у цікаву дату, бажаю небуденних звершень, натхнення і кохання!

 29.02.2012 11:18  © ... => Микола Щасливий 

{#}{#}Я про це не подумала!!!!! :))))

 29.02.2012 11:12  Микола Щасливий => © 

Якщо святкувати раз в 4 роки, то розтрати більші, ніж раз у рік )))

 29.02.2012 10:37  © ... => Микола Щасливий 

Менші розтрати на споювання друзів, це вже точно! :))))) (Але ж все одно припхаються 1 березня!!! :)))

 29.02.2012 10:35  Микола Щасливий 

Приєднуюсь до вітань!
P. S. Цікаво, як то так мати ДН раз в чорити роки...