14.07.2010 05:58
-
955
    
  - | -  
 © PUBLICITY.KIEV.UA

Сайт Publicity продовжує публікацію кращих студентських робіт про видатних українців

Сайт Publicity продовжує публікацію кращих студентських робіт про видатних українців

Інформаційний сайт Publicity до кінця липня планує завершити публікацію есе учасників всеукраїнського конкурсу для студентів „Українці: великі, відомі й невідомі”. Починаючи з травня, на ресурсі щотижня з’являються нові роботи про видатних українців. 


Уже опубліковано 11 конкурсних робіт, які присвячено як широковідомим, так і малознаним постатям української історії, культури, науки: письменникам Олегові Ольжичу і Василеві Стусу, вченим Антонію Флоровському, Іллі Мечнікову, Юрію Шевельову і Василеві Каразіну, винахідникові Юрію Кондратюку, спортсменові й футбольному тренеру Валерію Лобановському, громадським та релігійним діячам Симону Петлюрі, Спиридону Литвиновичу і отцю Мелетію. 


Всього буде опубліковано 25 кращих есе за підсумками конкурсу „Українці: великі, відомі й невідомі”, результати якого було оголошено у березні поточного року. Уже найближчим часом читачі сайту зможуть ознайомитися з роботами про Олександра Вертинського, Сержа Лифаря, Миколу Хвильового, Сергія Параджанова, Наталію Кобринську, Катерину Білокур, Вікентія Беретті, Марію Приймаченко, Юрія Лавріненка, Михайла Ліхцова, Олену Степанів, Григорія Артинова і Богдана Цицика.  


Нагадаємо, що кожна робота, згідно з умовами конкурсу, складається із двох частин: короткого літературного есе, що розкриває якусь деталь або аспект діяльності героя, та інформаційно-бібліографічної частини. Усі роботи проілюстровано цікавими фото-матеріалами, які, згідно з умовами конкурсу, учасники підбирали самостійно.  


Як зазначила головний редактор інформаційного сайту Publicity Руслана Плис: „Наш інформаційний ресурс започаткував не лише цікаву, але й соціальну значущу ініціативу, яка, сподіваємося, не залишить байдужими ні наших читачів, ні широку громадськість. Адже проект „Українці: великі, відомі і невідомі”, насамперед, має на меті зробити внесок у відновлення історичної пам’яті українців”. 


За додатковою інформацією про конкурс, будь ласка, звертайтеся: 

за телефонами: (044) 379 29 27, edit@publicity.kiev.ua або news@publicity.kiev.ua 



6 липня 2010 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!