09.12.2010 19:25
-
658
    
  - | -  
 © Іва

Коли вони знімуть маски

Поетичний тандем 18 грудня Київ

Поетичний тандем «Коли вони знімуть маски» 




18 грудня (субота) 


17:00 год. 


фестиваль-ресторація «Диван» (Київ, Бессарабська пл., 2) 


 


Читають: Іванна Голуб’юк, Юлія Скорода, Даринка Квітка 


Музичний супровід: Марго Кулічова 


+ Презентація фотопроекту «Троє» 


 


Автори: 


 

Іванна Голуб’юк (Шумськ - Київ) 


Поезія – легкість і простір. 


Її почули – Київ (Молоде вино-2008), Рівне (Фестиваль Сучасної Української Поезії – 2010), Острог, Шумськ… 


Інше – дипломантка міжнародного літературного конкурсу «Гранослов» (2008), лауреатка всеукраїнського літературного конкурсу «Витоки» (2008). Видано збірку поезії (2005). Друкувалась у журналі «Дніпро», альманасі «Чума» (Івано-Франківськ), «Витоки» (Острог). 


 


Юлія Скорода (Долина - Київ) 


Поезія – глибокий ліризм аж до трагізму, гострий сарказм. 


Її почули – Львів (Форум видавців 2010), Київ («Медвін-2010»), Кривий Ріг («Спокуса говорити»), Острог, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ... 


Інше – учасниця Першої літньої літературної школи, Семінару творчої молоді видавництва «Смолоскип» (2010). Заохочувальна премія у конкурсі «Витоки», номінація «Поезія». Готує до друку збірку поезій «СтереоТипи». 


 


Даринка Квітка (Кривий Ріг - Київ) 


Поезія – кострубата, експресивна, говорить димною мовою. 


Її почули – десятки випадково не випадкових вух і фм-хвиль. 


Інше – має декілька культів, декілька улюблених горнят і багато проявлених плівок. 


 



Вхід вільний 



Київ, 15:16

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!