Всесвітній День Поезії
з рубрики / циклу «Присвячення»
Сьогодні особливе свято – День поезії,
Дарую поетесам чарівні фрезії!
Ми відзначаємо це свято в день Рівнодення,
Для нас, поетів, дійсно Боже благословення!
Поезія – жива вода, ковток повітря,
Слова у віршах, ніби сонечко привітне!
Це наша мова, світанкова й мелодійна,
Колиска для людини, затишна й надійна.
Поезія - живе мистецтво, рукотворне,
Думки у кожного поета - неповторні!
Хтось пише про палке кохання і гаряче,
А інші - про природу і римованки дитячі...
Але у кожнім творі любов завжди присутня -
Вона з дитинства - неповторна й незабутня!
Ще раз вітаю всіх з весняним святом Слова -
Нехай цвіте розмаєм українська мова!
м. Київ, 21.03.2016