21.03.2019 23:00
для всіх
2991
    
  5 | 5  
 © Поліанна М

Ідеальна сім`я

Ідеальна сім`я

Хтось із великих сказав, що щасливою людина може бути тільки тоді, коли вона щаслива вдома. Саме тому дуже важливо підійти до вибору партнера для створення сім`ї серйозно. Думаю, має сенс прислухатися не тільки до поклику серця, а й до голосу розуму.

Які риси, на мій погляд, повинна мати ідеальна сім`я:

відносини повинні бути побудовані на щирій любові, вона є основою всього (важливо при цьому, щоб почуття було взаємним);

– повага між партнерами, про що говорить відсутність бажання поміняти або перевиховувати один одного;

– душевність домашньої атмосфери, адже будинок, де люди щасливі, повинен відрізняться особливим затишком.

Кожен член сім`ї має особистий простір. Але з цим важливо не перестаратися, тому що, якщо батьки і діти або чоловік і дружина живуть окремими життями, сім`ю вже ідеальною не назвеш. Загальні погляди на світ, інтереси і смаки, а також право відстоювати свою точку зору – ось важливі складові міцного, здорового союзу. Якщо дружина, наприклад, ні в що не ставить думку чоловіка, як тоді вони можуть знайти спільну мову і бути щасливі?

Серед ознак ідеальної сім`ї є ще один – довіра. Без неї неможливо відкрити людині свою душу, а без цього, відповідно, і любов побудувати не вдасться. У деяких людей починається справжня параноя, вони весь час підозрюють партнера в невірності, стежать один за одним, влаштовують перевірки. Це вимотує їх обох і в підсумку такий союз розпадається.

Думаю, не можна обійти увагою таку просту, на перший погляд, річ, як терпіння. Всі ми не ідеальні і кожен з нас має певний набір недоліків, вад або просто особливостей. І якщо партнер зможе з ними змиритися, притерпітися, то і сім`я наблизиться до ідеалу.

Я впевнений, що сім`я грає дуже важливу роль в житті кожного з нас. Від того, наскільки комфортно ми себе в ній відчуваємо, нерідко залежить все наше подальше життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!