24.03.2019 14:51
для всіх
3244
    
  4 | 4  
 © Поліанна М

Мій ідеальний день

Мій ідеальний день

Нещодавно я задумався про те, яким може бути мій ідеальний, найкращий день. Перша і найголовніша умова – цей день повинен бути вихідним або одним із днів канікул. Я б поспав години до дев`ятої ранку, потім не поспішаючи встав і пішов на кухню. Там мама насмажила для мене млинчиків зі згущеним молоком і зварила какао з зефіром.

Ми з нею разом поснідали, а потім вирушили в розважальний центр. У нашому місті є один такий, призначений для дітей. Там багато батутів, смуги перешкод, стінка для альпінізму, басейн з кульками і багато інших розваг. Разом з мамою ми б пройшли лазерний лабіринт і виграли б який-небудь приз. А потім пішли б їсти піцу і морозиво. Найбільше я люблю піцу з грибами.

Коли ми повернулися б додому, то дивилися б якісь цікаві фільми, лежачи на дивані, і хрустіли б попкорном. У мій ідеальний день мама погодилася б дивитися зі мною ужастик. Зазвичай вона їх не любить.

Я хочу провести більшу частину свого ідеального дня з мамою, тому що ми з нею рідко бачимося. Вона багато працює: йде рано, а повертається додому пізно. Я сумую і мені хочеться проводити з нею більше часу.

Увечері я б зустрівся з друзями. Ми б організували гру в футбол чи волейбол. Це завжди весело і прикрашає будь-який день. З друзями мені взагалі не буває нудно, ми придумуємо цікаві ігри та розваги. Взимку, наприклад, ми катаємося на санках і ковзанах або ліпимо сніговика.

Ще один з варіантів мого ідеального дня може пройти на пляжі біля річки. Там можна влаштувати гру в пляжний волейбол, будувати піщані замки на швидкість, купатися, а в кінці організувати пікнік. Проводити ідеальний день можна по-різному, головне – щоб поруч були близькі люди і ми займалися улюбленими, цікавими справами, нікуди не поспішаючи.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.12.2020 15:23  Маша Поліщук => © 

Прекрасний твір!!!