24.03.2019 14:55
для всіх
375
    
  - | -  
 © Поліанна М

Перше знайомство з зоопарком

Перше знайомство з зоопарком

Минулого тижня я вперше побував в зоопарку. Батьки давно обіцяли мені цей похід, але все ніяк не виходило. І ось тато оголосив, що в неділю ми всі разом йдемо в зоопарк. Радості моїй не було меж.

Вранці в неділю я встав без будильника, тому що мені не терпілося скоріше вийти. Ми поснідали і вирушили в наш міський зоопарк. Дорога туди зайняла близько години, так як живемо ми на околиці міста.

Сам зоопарк розташований посеред міського парку в оточенні дерев. Ми йшли по головній алеї і незабаром перед нами виникли великі ворота, прикрашені фігурами тварин. Біля них стояли люди, що пропонують сфотографуватися з удавом і з мавпочкою, покататися на поні або на машинці. Ми підійшли до каси і купили вхідні квитки.

У самого входу я побачив кіоск, де продавалося частування для тварин: нарізана морква, капуста і ще якісь овочі в пакеті. Так як ми нічого з собою не взяли, я попросив батьків купити для мене такий пакет. І не дарма, пригощати тварин виявилося дуже весело і цікаво.

Першим, з ким ми познайомилися, став величезний зубр. Він підійшов до огорожі і потерся об нього спиною. Тварина ця дуже велика і потужна, але при цьому спокійна. Я пригостив його морквиною і мені здалося, що ми стали друзями. Далі були козулі, вовки, кабани, ведмеді, всіх не перерахуєш. Я ходив з широко розкритими очима і не міг надивитися. Мені все було цікаво, кожна тварина виявилася красивою по-своєму і до кожної кортіло підійти. Біля кліток були прибиті таблички з назвою тварини, його ареалом проживання і основними характеристиками.

Ближче до обіду я зголоднів і ми присіли на лавочку перекусити. Навколо було багато кіосків з їжею, але ми взяли з собою бутерброди і купили тільки чай. Навіть просто сидіти на лавочці посеред зоопарку було дуже цікаво. Навколо ходили коні, на яких можна покататися, їздили маленькі паровозики для малюків.

Цей похід залишив мені море приємних вражень і цікавих відкриттів. Я умовив тата ще раз туди сходити.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!