19.07.2019 12:00
для всіх
106
    
  - | -  
 © Поліанна М

Людина відома добрими справами

Людина відома добрими справами

Наскільки важливо, щоб в житті людства були добрі люди. Навколо дуже багато зла і несправедливості, в такому світі дуже важко жити. Що ж таке добрі справи і навіщо вони потрібні людству? Яку славу приносять?

Добрі справи діляться на категорії: є простий прояв доброти, а є героїзм. До простого прояву доброти відноситься елементарна допомога, наприклад, перевести бабусю через дорогу, відшукати загублене цуценя, зайнятися волонтерстовом. Прикладів такої поведінки в історії є багато, приміром, волонтери.

До героїзму ж відносяться справи, де людина ризикує своїм життям, щоб допомогти або врятувати товариша чи незнайомця. Яскравим прикладом такого вчинку є солдати, які кидалися на амбразуру, щоб закрити товаришів по службі своїм тілом. Приклад чоловіків, які виносили дітей зі школи, ризикуючи потрапити під кулі терористів. Вони ризикували власним життям. Героїзмом просякнуте життя воїнів, пожежників і спецслужб.

Добрі вчинки викликають прихильність і гордість оточуючих. Героїв нагороджують медалями та орденами. Їх мужність високо цінується в суспільстві.

Добрі справи можуть бути різними, але вони так необхідні. Тільки це допоможе зберегти рівновагу в важких випробуваннях.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!