19.07.2019 00:11
для всіх
186
    
  - | -  
 © Поліанна М

Добро та зло

Добро та зло

Добро і зло – релігійні та філософські положення. Майже кожна людина ділить світ і розглядає будь-які вчинки саме з точки зору цих понять. Що ж таке добро? І що таке зло?

До добра відносяться справи, які несуть користь, допомагають і підтримують оточуючих. До таких справах можна віднести допомогу будь-якого роду. Наприклад, можна допомогти донести бабусі пакети до будинку, а можна врятувати іншу людину від смерті. І те й інше відноситься до добрих вчинків.

До злу відносяться справи, які завдають оточуючим шкоду і біль. Дуже часто всі ці дії супроводжуються зловтіхою. Людині приємно заподіювати біль, це дає йому радість. Злих людей не люблять і при першій-ліпшій можливості будуть намагатися поставити на місце.

У світі повно проблем, коренем якого є зло: теракти, війни, вбивства, злодійство, зрада. Злі люди діляться на категорії: одні просто люблять псувати настрій і робити підлі вчинки, а інші пішли далі, почали вбивати людей.

Добро ж зацікавлене в тому, щоб усім було гарно і затишно. Хорошим прикладом є дружна і любляча сім`я, яка піклується один про одного.

Добро і зло – це те, що завжди було, є і буде в житті людства. Але від нас залежить чого в житті буде більше. Кожна людина сама будує своє життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!