20.07.2019 11:17
для всіх
1596
    
  3 | 4  
 © Поліанна М

Моя улюблена спортсменка

Моя улюблена спортсменка

Мій улюблений вид спорту – художня гімнастика. Я дуже люблю дивитися на ідеально відточені рухи, які, здавалося б, неможливі для виконання крихкими дівчатами, що робить цей вид спорту ще більш цікавим і складним.

Улюблена спортсменка – Ольга Корбут, що підкорила світ в 70-х роках минулого століття і зробила переворот у художній гімнастиці, як «Чудо з косичками». Чому саме вона?

По-перше, її цілеспрямованість і життєрадісність незважаючи на нереальні навантаження вселяють неймовірну повагу. Працьовитість стала головною рисою її характеру. За словами тренера, Ольга могла цілодобово відпрацьовувати елементи, поки не доводила виступ до ідеалу, не звертаючи увагу на напругу і втому.

По-друге, це гімнастка, яка у віці всього 14 років зробила революцію в спорті – показала абсолютно новий елемент, до цього не відомий світу художньої гімнастики. Зараз цей елемент носить назву «Петля Корбут» і заборонений на змаганнях через високий ризик травматизму під час виконання. Такій рішучості, яку проявила Ольга, можна тільки позаздрити.

Для мене Ольга Корбут є прикладом стійкості і вірності своїй улюбленій справі. Я думаю, що її робота стане для мене прикладом для формування характеру і ставлення до справи.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!