23.07.2019 12:00
для всіх
2533
    
  9 | 9  
 © Поліанна М

Мій улюблений вид спорту

Мій улюблений вид спорту

Я люблю рух і спорт. Люблю плавати, кататися на велосипеді, грати з друзями в футбол, бігати наввипередки. Але найбільше я люблю грати в баскетбол, займаюся в шкільній секції. У нас сильна і міцна команда.

Баскетбол – це дуже динамічна і жорстка гра. Щоб бути цінним гравцем для своєї команди треба багато тренуватися, бути витривалим і спритним. Баскетбол розвиває координацію рухів і влучність, вчить швидко орієнтуватися і приймати рішення. Треба постійно контролювати ситуацію на майданчику, щоб вчасно дати точний пас, відвести м`яч в іншу зону, зробити вирішальний кидок.

Баскетбол – захоплююча гра. Вона проходить на дуже високій швидкості, вимагає повної самовіддачі. У баскетболі цікаво бути не тільки гравцем, але і вболівальником.

Граючи в баскетбол, вчишся бути членом команди, працювати на загальний результат. Тут починаєш по-справжньому розуміти, що таке командний дух і відчуття плеча. Але мало добре грати, треба бути відповідальним і надійним, щоб не підвести свою команду і тренера.

Баскетбол – це праця, азарт, гіркота поразок і радість перемог. Я щасливий, що граю в баскетбол.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.04.2020 22:13  Соня => © 

Дякую за цей твір у моєї дочки оцінка 11