19.11.2019 16:49
для всіх
392
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Мій улюблений предмет

Мій улюблений предмет

Такий предмет, як математика, для мене колись був дуже складний. І щоб вирішити цю проблему, я стала посилено займатися, намагаючись зрозуміти ті закони, за якими «живе» ця наука. Так потихеньку мене ця дисципліна настільки захопила, що стала найулюбленішою. Я зрозуміла красу цифр і глибоке їхнє значення, мені сподобалося, як вони групуються і піддаються різним операціям.

Тепер мені не складно обчислити приклад або посидіти над задачею. Навпаки, я отримую від цього задоволення. Адже те, що завдяки цифрам можна скласти в певну систему абсолютно все, а потім обчислити її систему, отримавши певний результат, не може не радувати. І хоч математика і вважається точною наукою, але іноді шлях до відповіді лежить через логіку і вміння мислити абстрактно.

Математика – це велика наука, яку можна відшукати у всьому та всюди. Ось, наприклад, мама йде в магазин і проводить біля каси нескладні підрахунки. Або ж, внучка, дізнавшись про те, в якому році народилася її бабуся, вирішила підрахувати, скільки ж їй років. Що їм допомагає? Математика! Знання цього практичного предмета протягом усього життя буде вірою і правдою служити людині. Тому як, розуміючи це, не полюбити математику?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!