25.07.2019 10:27
для всіх
5128
    
  12 | 14  
 © Поліанна М

Улюблене свято

Улюблене свято

Свята люблять усі, тому що причин не любити їх, напевно, зовсім не існує. Адже це зазвичай веселощі, гарний настрій і доброзичлива кампанія. У кожної людини є своє найулюбленіше святкування, або навіть кілька. У цьому творі я розповім про своє улюблене свято.

Найбільше мені подобається святкувати Новий рік. Особлива атмосфера цього свята відчувається задовго до його приходу. Прикрашаються вулиці, магазини, торгові центри, вікна будинків. І самі квартири теж прийнято наряджати гірляндами, мішурою, сніжинками та іншими красивими святковими речами. Ще люди ставлять в своєму будинку ялинку, яка є головним символом Нового Року. Кожен прикрашає своє деревце блискучими новорічними іграшками, а на саму вершину вішають янголя. Найкраще прикрашати штучні дерева, тому що, якщо кожен щорічно буде привозити до себе додому справжню ялинку, хвойні ліси скоро просто зникнуть. А штучна ялинка може служити прикрасою кілька років, вона не втратить свого привабливого вигляду і не буде обсипати килим глицею.

Мені подобається це свято ще й тим, що його відзначають дуже довго, дуже пишно і всією сім`єю. Дарують один одному подарунки, йдуть всі разом дивитися салюти і будують плани на наступний рік. Щоразу з нетерпінням чекаю Новий рік!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!