26.07.2019 12:05
для всіх
4146
    
  8 | 8  
 © Поліанна М

Я і комп’ютер – плюси та мінуси

Я і комп’ютер – плюси та мінуси

На дворі вже двадцять перше століття – епоха інформаційних технологій, розумної техніки та Інтернету. Наші батьки в дитинстві не були знайомі з комп`ютерами, в той час як сучасне покоління часом не уявляє без нього життя. Я теж використовую комп`ютер на щоденній основі. У цьому є свої переваги і недоліки, про які я і хочу розповісти.

В першу чергу я наголошу на тому, що комп`ютер дуже допомагає мені в навчанні. Раніше люди витрачали багато часу на написання текстів від руки, на пошуки літератури в величезних бібліотеках. Сьогодні я можу швидко друкувати текст на клавіатурі, а потім так само швидко його роздрукувати, економлячи свій час. Я можу скористатися електронними джерелами інформації для того, щоб не бігти в бібліотеку в пошуках будь-якої книги. Все знаходиться під рукою, і це дуже зручно. Крім того, комп`ютерні програми дозволяють з легкістю моделювати схеми, складати креслення, що також стане в пригоді.

Звичайно ж, я використовую комп`ютер і для задоволення, відпочинку. Він дозволяє мені дивитися фільми, слухати музику, грати в комп`ютерні ігри, спілкуватися з моїми друзями через соціальні мережі.

Проте існує думка, що комп`ютер шкідливий для людей, особливо для молоді. По-перше, він здатний негативно впливати на здоров`я: знижувати зір, погіршувати поставу. По-друге, комп`ютер може забирати багато часу іграми. По-третє, він змінив ставлення людей до світу: замість того, щоб спілкуватися наживо, люди спілкуються по мережі, проводять більше часу вдома.

На мій погляд, ці мінуси мають підстави до роздумів, проте кожна річ несе в собі негативні аспекти, і не варто відмовлятися від користування комп`ютером через такі негаразди. Головне контролювати процес роботи. Це я і намагаюся робити.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!