14.08.2019 21:01
для всіх
156
    
  - | -  
 © Поліанна М

«За» та «Проти» комп’ютера

«За» та «Проти» комп’ютера

Сьогодні комп`ютери всюди: в офісі, школі, магазині. Комп`ютер є майже в кожному будинку, часто, у кожного члена сім`ї. Багато сфери життя перемістилися у віртуальний простір. Тут спілкуються, продають і купують, читають новини і книги, дивляться кіно, грають. За комп`ютери проголосувало саме життя.

За допомогою всіляких програм можна намалювати картину, написати і відредагувати текст, змонтувати фільм, створити 3D-модель простору, потім все це відправити поштою або надрукувати на папері. Можна робити відео дзвінки і конференції з учасниками з різних країн. За допомогою комп`ютера можна потрапити в будь-яке місце на планеті, пройти вулицями міста в режимі реального часу. ПК пропонує величезну кількість можливостей та постійно з`являються нові.

Однак не варто проводити багато часу біля комп`ютера. Це може завдати шкоди здоров`ю. Може постраждати зір і постава. Відсутність руху псує зовнішність і підвищує ризик розвитку багатьох захворювань. Повноцінне життя неможливе без живого спілкування і реальних, а не віртуальних вражень. Не всі функції комп`ютера корисні. Ігри та «зависання» в соціальних мережах можуть з`їдати ваш час даремно.

Використовуйте комп`ютер з користю. Встигайте займатися спортом, гуляти з друзями, відвідувати цікаві заходи.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!