21.11.2019 12:21
для всіх
1113
    
  - | -  
 © Поліанна М

Олівець

Олівець

Учнів, креслярів, художників і архітекторів об`єднує їх загальний інструмент, яким вони працюють. Це олівець. Олівець – це грифель в оболонці. Яке призначення олівця? Яка його конструкція? І які вони бувають?

Призначення олівців може бути різним, залежно від того, простий або кольоровий він. У простому олівці грифель з графіту. Таке письмове приладдя служить для побудови креслень або допомагає зробити невеликі начерки. Відрізняються олівці в цій групі щільністю графіту. Чим твердіший стрижень, тим тонша лінія, що залишається від нього на папері.

Є й кольорові олівці. У їхній графіт додають барвники, і завдяки цьому стрижень їх може мати різні кольори і їх відтінки. Вони в основному використовуються для дитячої художньої творчості. Дітям дуже подобається створювати такими олівцями невеликі малюнки. Це допомагає їм розвиватися.

Але є й інші різновиди олівців, наприклад, косметичний. Він дуже важливий для створення макіяжу і підкреслює контури губ або очей, коригує і виправляє певні дефекти шкіри.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!