22.11.2019 10:46
для всіх
768
    
  3 | 3  
 © Поліанна М

Мистецтво театру

Мистецтво театру

Театр – найдавніший вид мистецтва. Ми дізналися про початок його існування з книг, з історичних рукописів. Цей вид мистецтва зародився в Стародавній Греції. Він проявляється у вигляді різних жанрів. Коли я вперше побував в театрі, то зрозумів, наскільки сильно він відрізняється від інших видів мистецтва. Його не порівняти з кіно, музеями. У нього своя, ні з чим незрівнянна, специфіка. З театральної сцени все виглядає інакше, більш природним, натуральним. Актори вкладають всю душу в роль, викладаються на повну.

Це дуже гарний, але і дуже важкий вид мистецтва, адже, на відміну від телевізійних зйомок, у актора немає права на помилку. Він перед глядачами, як на долоні. А глядач завжди відчуває, наскільки щиро поводиться на сцені актор. Якщо під час зйомки фільму є можливість відзняти новий дубль, то в театральному мистецтві немає такої можливості.

Сучасні театральні сцени вражають своєю красою. Вигадують спеціальні пристосування, завдяки яким декорації з`являються і зникають, як за помахом чарівної палички. Силу кольору і світла можна відчути, лише побувавши в театрі. Велика помилка, якщо хтось думає, що таїнство театральної вистави – це заслуга лише одного актора. Це велика команда професіоналів: і декоратори, і режисери, і музиканти, і технічні працівники, і костюмери. Завдяки цим людям, ми маємо можливість милуватися цим найдавнішим мистецтвом.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!