22.11.2019 10:49
для всіх
189
    
  - | -  
 © Поліанна М

Професія журналіст

Професія журналіст

Професія журналіста – одна з найцікавіших, на мій погляд. Але разом з цим вона, як і будь-яка інша спеціальність, складна своїми особливостями. Адже це не тільки спілкування з цікавими людьми. Потрібно бути дуже енергійною, ерудованою людиною. Важливо мати природну грамотністю, вміти спілкуватися, логічно вибудовувати свої думки, адже від правильної подачі матеріалу залежить її сприйняття. Дуже приємно слухати грамотну мову взагалі, а з боку представників цієї професії – тим більше.

Робота може з`явитися в будь-який момент, в тому числі і в нічний час. Складність полягає ще й в тому, що журналіст повинен бути постійно в центрі уваги, в гущі подій, в тому числі і небезпечних. Будь-які події потрібно висвітлювати, в тому числі і події з територій бойових дій, аварії на дорогах і багато іншого. Часом їм доводиться вести свій репортаж чи не під самим вогнем.

Справжній, професійний журналіст повинен показувати справжній стан речей, а не чийсь суб’єктивний погляд. Чим більш об`єктивна картина після репортажу складеться у глядача, тим цікавіше йому буде дивитися сюжет, тим більшим професіоналізмом відрізнятиметься фахівець.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!