22.11.2019 10:43
для всіх
4740
    
  15 | 15  
 © Поліанна М

Уміння прощати

Уміння прощати

Уміння прощати – це якість, властивість, яка нам допоможе в житті зберегти дружні, сімейні відносини. У житті бувають ситуації, коли ми можемо образити людину словом чи ділом. Це робиться необов`язково навмисно. Може бути маса випадків, коли це відбувається випадково або з тієї причини, що склалася двозначна ситуація, яку трактували не в нашу користь. У житті важливо вміти просити пробачення і прощати самому.

Не можна довго злитися на близьких людей та коханих. Потрібно вміти відпустити ситуацію, самим стати добрішими, дивитися на життя іншими очима. Злопам`ятних людей ніхто не любить. Життя – складна річ. Нікому ще не вдавалося прожити її рівно, не образивши нікого. Однак до цього потрібно прагнути. Важливо вчасно визнавати свої помилки і вибачитися, першим іти назустріч.

Ми можемо образити необдумано, сказати зайве не замислюючись про наслідки. Якщо людина ображена, то це відразу відбивається на її настрої: вона незадоволена, розсерджена, в поганому настрої. Якщо хтось попросив у нас пробачення, то не потрібно показувати гірші сторони свого характеру. Краще пробачити від чистого серця і забути ситуацію, як непорозуміння, ніколи не повертаючись до цього питання знову.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!