07.12.2019 23:08
для всіх
5596
    
  13 | 13  
 © Поліанна М

Ультразвукова кавітація

Ультразвукова кавітація

Здається, що може бути спільного між фізикою та схудненням? Нічого? Але ж ні, це ультразвукова кавітація – надійний спосіб знищення зайвих кілограмів, при цьому швидко і ефективно, без виснажливих тренувань в спортзалі і без дієт. Цей інноваційний апаратний метод, безжально знищує надлишковий жир, особливо, якщо цифра на вагах досить значна.

Що таке кавітація?

Кавітація являє собою комплекс процедур, спрямований на руйнування жирових клітин без болю і будь-якої операції за допомогою ультразвуку. Після кавітації на тілі не залишається ні слідів, ні шрамів. Целюліт йде, і шкіра розгладжується. Практично магія, чи не так?

Кавітація (від лат. Сavitas – порожнеча) або, як її ще називають, безопераційна ліпосакція, успішно застосовується українськими косметологами протягом декількох років і заснована на впливі ультразвукової хвилі (частота коливань 30-40 кГц). Вона і створює особливі коливальні рухи, які активно застосовуються для дієвого та безпечного зменшення кількості жиру.

Ультразвук утворює в жировому прошарку кавітаційні мікропухирці, які роблять його м`якше, що сприяє витісненню клітин, з яких складається жирова тканина. А їх вміст виводиться через печінку в ході подальшого лімфодренажного масажу або пресотерапії.

Чому кавітація?

Жирова клітина має досить міцну мембранну оболонку, яку вкрай складно зруйнувати. Саме тому всілякі обгортання, сауни і креми дають малопомітний і недовговічний результат. І без дотримання дієти ці жирові клітини знову «набухають» і провокують ще сильніший набір ваги. Звичайні процедури просто не в силах впоратися з міцною оболонкою жирової тканини. Що не можна сказати про кавітацію, яка під впливом ультразвуку вдало вирішує проблему небажаних жирових відкладень.

Кавітація – найпопулярніша процедура для схуднення на сьогоднішній день. Результат від ультразвукової кавітації можна порівняти з ліпосакцією, але при цьому вона проводиться без анестезії та хірургічних втручань. Результат довго чекати не доводиться: через 3-4 сеансів проблемні ділянки зникають! Ніякої реабілітації, так що можна відразу ж повертатися до звичних справ.

7 плюсів ультразвукової кавітації:

  • Процедура не залишає після себе гематом, рубців і шрамів.
  • Не потрібно відновного періоду.
  • Процедура триває всього 20-30 хвилин, в залежності від розміру ділянки, яка потребує втручань.
  • Після кавітації фахівець робить спеціальний масаж, щоб зняти набряклість.
  • Уже після першого сеансу обсяг жирових відкладень зменшиться на 2-4 см. Шкіра стає еластичною, її колір не змінюється.
  • Два літри води перед процедурою і фізичні вправи відразу ж після неї поліпшать результати від кавітації.
  • Протягом наступних днів ефект схуднення буде примножуватися.

7 мінусів ультразвукової кавітації:

  • Щоб позбутися зайвого жиру на всьому тілі, потрібно немало сеансів. Кожна процедура спрямована на певну ділянку тіла, яка так само вимагає декількох підходів.
  • У запущених випадках на одну зону може знадобитися не менше 12 процедур.
  • Ультразвукову кавітацію потрібно робити не частіше ніж раз на тиждень, щоб продукти розпаду жирів вивелися природним шляхом.
  • Можливі неприємні відчуття в ході процедури, якщо у пацієнта високий больовий поріг.
  • Вартість кавітації може здатися високою.
  • Є ймовірність появи таких «побічних» проявів, як жировики (зазвичай утворюються під колінами).
  • Кавітація виявиться абсолютно марною, якщо після всіх пройдених процедур знову продовжувати наминати солодке і смажену картоплю на ніч. Для підтримки результату слід дотримуватися здорового харчування і не перевищувати норму калорій на добу. Інакше вони знову відкладуться у вигляді жиру на найцікавіших місцях.

Але кавітація для схуднення, це не єдиний прояв даної процедури. Цей метод розповсюджений і в інших галузях науки та техніки. Ультразвукова кавітація широко використовується в онкології, в хірургії, при лікуванні аритмії, хвороби Альцгеймера і в самих найрізноманітніших областях медицини. Ультразвукова кавітація застосовується в харчовій промисловості, при виробництві аерозолів, при очищенні твердих тіл, при емульгації і т. п. Хоча в побуті, чомусь, в першу чергу ультразвукова кавітація представлена саме, як процедура боротьби з зайвою вагою. Можливо, цей прояв даного фізичного явища і має найбільшу популярність.


PlayУльтразвукова кавітація


Запрошуємо школярів підписатися на канал youtube "Готові Домашні Завдання (ГДЗ): Фізика":

Перейти до ГДЗ на YouTube


Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!