10.02.2021 19:05
для всіх
2869
    
  1 | 1  
 © Дано:

Вправа № 29

7 клас

Розв’язки задач з Вправи № 29 з підручника фізика 7 клас (В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий, О. О. Кірюхіна). Подані відео-підказки до завдань (2, 3, 5, 6) допоможуть перевірити правильність виконання домашнього завдання.

Щоб отримати повний доступ до відповідей ГДЗ без обмежень спочатку підпишіться на youtube-канал "Дано:"

Підписатися на Дано

Пам’ятай, розв’язки з ГДЗ (Готові Домашні Завдання) треба використовувати лише як підказки.

Вправа № 29 до §29 «Судноплавство та повітроплавання»

2. Вантаж якої найбільшої маси можна перевезти на плоті, якщо маса плота дорівнює 100 кг, а його об’єм становить 1 м3?


PlayVideo YouTube

3. Повітряна кулька масою 100 г натягує нитку, на якій утримується, із силою 1 Н. Визначте: а) силу тяжіння, що діє на кульку; б) архімедову силу, що діє на кульку.



PlayVideo YouTube

5. У річці судно витісняє воду об’ємом 20000 м3. На скільки зміниться об’єм води, яку витісняє судно, якщо воно перейде з річки до моря?


PlayVideo YouTube

6. Густина повітря поблизу поверхні Землі дорівнює 1, 29 кг/м3. Якою має бути густина теплого повітря всередині повітряної кулі, щоб куля почала підійматися? Об’єм кулі становить 500 м3, маса оболонки й вантажу — 150 кг.


PlayVideo YouTube

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!