28.07.2011 04:52
-
765
    
  - | -  
 © Журналіст

Точка 100 хвороб та паління

Точка 100 хвороб та паління

Точка 100 хвороб один із найцікавіших методів, які дозволяють кинути палити. Адже дійсно, не треба приймати ніяких ліків, не треба ходити до лікаря, достатньо вивчитись як користуватися цією магічною точкою і куріння пройде саме по собі. Головне, це вірити, адже віра здатна на багато. Притому мета є, вилікуватись від пагубної звички, яка може призвести рак легких, а це вже зовсім не жарти. 


На початку, заглянемо в історію дивної точки «100 хвороб». Тут ми потрапляємо в Древній Китай, адже саме китайці знайшли це цілюще місце на тілі людини та довели, що масажуючи його можна вилікуватися мінімум від 100 хвороб. Адже паління, це лиш крихта, на що здатна ця дивовижна точечка. І стародавні тексти не брешуть, це вже давно довели професіонали теперішньої медицини. Звісно, це не панацея, але самолікування таким чином обов’язково сприятливе для людини, адже це всього лиш звичайний масаж.  


Почнемо, для цього потрібно знайти точку «100 хвороб». Знаходиться вона одразу під колінною чашечкою. І щоб не малювати, розпишемо простий спосіб точного пошуку місця масажу. Спочатку кладемо ліву руку на праве коліно в положенні, коли вказівний палець буде знаходитися під коліном (тобто торкатись ноги ззаду), далі – мізинець нам вкажу на точку «100 хвороб». Це був пошук чарівної точки на правій нозі, аналогічно правою рукою шукаємо її на лівій нозі. Тепер лишається масажувати визначені місця в моменти, коли найбільше хочеться палити.  


Розглянута точка в теперішній науці зветься акупунктурною точкою Е36. Масажування даного місця сприяє розслабленню нервової системи, що одразу має навести читача на інші випадки використання. То й же стрес чи просто поганий робочий день, все можна лікувати точкою Е36. Лишається спробувати і обов’язково повірити в чудодійну дію такого невеличкого масажу. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!