01.05.2021 11:22
для всіх
190
    
  1 | 1  
 © Журналіст

Євробачення 2021. Хто виграв?

Євробачення 2021. Хто виграв?

Дата фіналу 65 пісенного конкурсу «Євробачення 2021» – 22 травня 2021 року. Місце проведення – Роттердам, Нідерланди. В змаганні приймають участь 39 держав. Відновили участь у конкурсі «Eurovision Song Contest 2021» дві країни – Україна та Болгарія, не прийматимуть у цьому році участь – Білорусь та Вірменія.

То хто ж переміг в конкурсі «Євробачення 2021»?

Про це поки нічого не відомо, але найближчі дні все стане зрозумілим. Наразі можемо сказати, хто може перемогти, тобто, оголосити фаворитів гри. А далі, після фіналу конкурсу, ми зробимо помітки і пересвідчимося, чи справдилися наші прогнози на основі слухів з Інтернету.

Перше місце Eurovision 2021

За багатьма ТОПами букмекерів перемогу приписують співачці з Мальти Дестіні Чукуньєрі з піснею «Je me casse».

Але результати дали кардильно іншого лідера, виграв Євробачення 2021 гурт «Måneskin» з піснею «Zitti e buoni» від Італії, а Мальта зайняла всього лиш 7 місце.

PlayVideo YouTube

Друге місце Eurovision 2021

Друге місце багато хто віддає співаку зі Швейцарії Джону Мухарремаю (псевдонім Gjon`s Tears) з піснею «Tout l`univers».

Друге та третє місця повністю співпали, але навпаки. На другому виявилась Барбара Праві від Франції з піснею «Voilà».

PlayVideo YouTube

Третє місце Eurovision 2021

Третє місто з ТОП, можливо, завоює співачка з Франції Барбара Праві з композицією «Voilà».

Третє місце зайняла Швейцарія. Джон Мухарремай з піснею «Tout l`univers» все ж попав в ТОП3 рейтингу.

PlayVideo YouTube

Яке місце виграла Україна в пісенному конкурсі «Eurovision Song Contest 2021»?

Україна, з піснею «Шум», у виконанні електро-фольк гурту Go_A, нажаль, не попадає на високі позиції ТОПів. Але не все так погано, за деякими рейтингами, в ТОП20 переможців ми все ж знайдемось. А може й вище, як ми усі знаємо, перемога завжди можлива, навіть при поганих прогнозах. Надіємось на краще та в будь-якому разі слухаємо гарну українську веснянку у сучасному аранжуванні.

Україна молодець, попала в ТОП5 на п`яте місце по загальному результаті та на друге місце за голосами глядачів. Наробили ми шуму і на цьому Євробаченні.

PlayVideo YouTube

Євробачення 2021: результати

Список переможців.

Результати Євробачення 2021



2021

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!