03.06.2021 20:18
для всіх
115
    
  - | -  
 © Журналіст

Зволожувач повітря для дому та великих приміщень до 100 м. кв. Stadler Form Oskar Big

Зволожувач повітря для дому та великих приміщень до 100 м. кв. Stadler Form Oskar Big

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система фільтрації: випаровування. Розмір приміщення до 100 м2. Додаткові функції: нічний режим, нагадування про заміну фільтру, дозатор ароматизаторів. Розміри: 470 x 290 x 200 мм. Вага: 4, 7 кг.


Ми знаємо не з чуток, як важливо підтримувати оптимальний мікроклімат в квартирах. Особливо тоді, коли тільки виходимо з опалювального сезону. Втім у багатьох будинках проблеми із зайвою сухістю повітря помітні і влітку. Зволожувач повітря, наприклад Oskar Big від компанії Stadler Form, може допомогти вирішити їх. Чи забезпечить він Вам комфорт і розслаблення?

Тут ми маємо справу з обладнанням, призначеним для приміщень площею до 100 м2. Тому він підходить для просторих лофтів і навіть найбільших житлових кімнат-салонів. Oskar Big більш дизайнерський, ніж більшість зволожувачів на ринку. Завдяки чітко окресленії виразній формі і мінімалістичним лініях його можна розмістити на видному місці, не побоюючись зіпсувати внутрішнє оформлення.

Усередині корпусу знаходиться 6-літровий резервуар для води з системою фільтрації V4 і додатковим дозатором ароматизаторів. І не бійтеся, що при роботі буде багато шуму або під час сну. Після включення спеціального нічного режиму система зволоження повітря працює так тихо, що її практично непомітно.

Oskar Big дозволяє вибирати швидкість зволоження і бажану вологість в приміщенні за допомогою панелі управління. До кнопок потрібно звикнути, тому що вони приховані. Сині світлодіоди на верхній панелі інформують Вас про стан зволожувача: в настройках за замовчуванням вони дуже яскраві, тому при необхідності можете повністю їх виключити.

Однак Ви не можете відключити нагадування про долив води в бак. На щастя, процес напрочуд простий - в стінці зволожувача є отвір для наповнення, яке відкривається при легкому натисканні. Важливо відзначити, що воду можна додавати і під час роботи обладнання.

У більш тісному приміщенні Oskar Big також досить функціональний, за кілька годин він еффективно і точно відрегулює існуючий рівень вологості до встановленого Вами.

Варто відзначити, що обслуговування зволожувача повітря Oskar Big так само просте, як і його експлуатація. Кожні два місяці необхідно буде замінювати фільтр на новий, що, завдяки простій конструкції пристрою, займає всього кілька хвилин.

Зволожувач від Stadler Form справить на Вас тільки позитивне враження. Він дизайнерський і практичний, і якщо Ви постійно скаржитеся на сухість в горлі або носі і схильні до алергії, то майже відразу відчуєте різницю, коли ввімкнете його.

Плюси: Ефективно, рівномірно розподіляє вологу в приміщенні. Привабливий дизайн.

Мінуси: Кнопки управління приховані таким чином, що іноді їх важко знайти.

Зволожувач Stadler Form Oscar Big для великих приміщень кращий друг алергіка, якого варто запросити додому навіть по закінченню опалювального сезону.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!