02.06.2021 20:33
для всіх
106
    
  - | -  
 © Журналіст

Відгук про Xiaomi Mi 11: потужний флагман 2021 року не позбавлений недоліків

Відгук про Xiaomi Mi 11: потужний флагман 2021 року не позбавлений недоліків

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Процесор Snapdragon 888. Екран 6, 8 дюйма. AMOLED 3200x1440 пікселів, 120 Гц. Оперативна пам`ять 8 ГБ. Внутрішня пам`ять 128/256 ГБ. Акумулятор 4600 мАг. Задня камера 108 Мп, ширококутний + 13 Мп, надширокий + 5 Мп макро. Фронтальна камера 20 Мп. Операційна система Android 11. Розміри 164, 3 x 74, 6 x 78, 6 мм. Вага 196 г.

Компанія Xiaomi придбала популярність як «переможець флагманів», але неможливо позбутися враження, що з ростом популярності вона почала слідувати тим же зразкам, від яких раніше хотіла себе відмежувати. Хорошим прикладом тут буде новенький 2021 року випуску Xiaomi Mi 11: сильний, але дорогий і недопрацьований.

Однією з найсильніших сторін смартфона став екран: 6, 81-дюймова AMOLED-панель з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 1440p. У поєднанні з максимальною яскравістю 1500 nit це дає фантастичний ефект плавності і різкості. Дисплей підтримує HDR10+, що буде корисно при перегляді фільмів, а в його нижній частині розміщений сканер відбитків пальців.

Останній, як і в інших смартфонах Xiaomi, працює нерівномірно: датчик дуже часто не реєструє дотик пальця або має проблеми з його розпізнаванням, а при виявленні дотику реакція займає багато часу. Xiaomi Mi 11 надійшов у продаж в декількох варіантах кольорів. Корпус захищений міцним склом Gorilla Glass Victus, але, на жаль, не отримав сертифіката IP.

Позаду - великий виступаючий острівець камери з трьома об`єктивами: основне «вічко» на 108 Мп, надширокий об`єктив на 13 Мп і макро-камера на 5 Мп. Матриця матриці нерівна: в той час як фотографії, зроблені найбільшою камерою, виглядають різкими і барвистими, два інших об`єктиви сильно відрізняються від того, до чого звикли флагмани конкуруючих виробників. Особливо це помітно в нічному режимі, який неприродно підсилює контрастність сцени.

Фронтальна камера справила схожі враження, оскільки згладжує і розмиває риси обличчя. Відеокліпи вона видає трохи кращі, де є можливість запису в роздільній здатності 8K.

Усередині Xiaomi Mi 11 бачимо процесор Snapdragon 888 з 8 ГБ оперативної пам`яті і 128 або 256 ГБ вбудованої пам`яті. Телефон працює під управлінням Android 11 з надбудовою MIUI 12, як завжди по вінця забитий непотрібним програмним забезпеченням та іграми, повними нав`язливої реклами.Також розчарував час роботи від однієї зарядки. Незважаючи на те, що телефон отримав досить велику батарею (4600 мАч), при інтенсивному використанні пристрою він повністю розряджається менш ніж за 8 годин. Батарея була розряджена на 36% під час двогодинного тесту потокового відео.

Mi 11 - доказ того, що Xiaomi ще не придумала, як робити флагмани. Смартфон справляє враження, ніби у нього є амбіції бути одночасно вбивцею Apple, Samsung і Sony, але він повторює помилки своїх конкурентів і кидає їм безліч власних недоопрацювань.

Плюси: яскравий, чіткий дисплей. Потужний процесор. Знімки з основної камери виглядають непогано ...

Мінуси: ... але інші лінзи не працюють, як хотілося б. Дуже короткий час роботи без підзарядки.

Підводячи підсумок, можна сказати, що смартфон Xiaomi Mi 11 доводить, що однієї лише сильної специфікації недостатньо для створення гарного флагмана.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!