04.06.2021 20:46
для всіх
110
    
  - | -  
 © Журналіст

Відгук про Samsung The Frame 2021: найкращий телевізор та фоторамка для Вашого інтер`єру

Відгук про Samsung The Frame 2021: найкращий телевізор та фоторамка для Вашого інтер`єру

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розміри 43, 50, 55, 65, 75 дюймів. Екран 3840x2160 пікселів. Операційна система: Tizen HDR HDR10 +, HLG. Можливості підключення: 4x HDMI, 2x USB, Ethernet, цифровий оптичний вихід, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 5. Розміри (55-дюймова версія) 1237, 9 x 708, 8 x 24, 9 мм. Вага (версія 55 дюймів) 16, 6 кг.


У свій час The Frame викликав справжній фурор на ринку. Коли його перше покоління надійшло у продаж в 2017 році, телевізори, які гармоніювали з інтер`єром кімнати, були справжньою рідкістю. Тепер, через чотири роки, незвичайні форми екранів стали більш поширеними, і Samsung зіграла важливу роль в цьому. Чи є шанс у новітнього випуску The Frame на тлі значно зрослої конкуренції?

Версія 2021 року доступна в п`яти варіантах з діаметрами 43, 50, 55, 65 і 75 дюймів, що аналогічно торішнім. Найменша 32-дюймова модель доступна тільки у версії 1080p. 55-дюймова версія була випробувана для тесту і створення цього відгуку.

Останнє покоління The Frame тонше і красивіше свого попередника - коли телевізор повішений на стіну, він виглядає як величезна фоторамка, ідеально прилягає до поверхні. Це враження посилюється характерною каймою. У комплект входять чорні рамки, але Samsung також пропонує аксесуари в білому кольорі, різних відтінках дерева і цегляно-червоному кольорі. Вони доступні в двох стилях, що дозволяє підібрати зовнішній вигляд телевізора до стилю Вашого інтер`єру, домігшись гармонійного ефекту. Якщо ми не хочемо вішати The Frame на стіну, можемо використовувати підставку з регульованим кроком і висотою. Зручно, якщо під неї потрібно розмістити звукову панель.

Порти знаходяться в окремому модулі One Connect, підключеному до телевізора за допомогою майже невидимого кабелю. Їх вибір дійсно хороший - в нашому розпорядженні чотири порти HDMI, в тому числі один zeARC і один, який працює в стандарті 2.1, два роз`єми USB, один цифровий оптичний вихід, порт Ethernet і гніздо для антени. Bluetooth 4.2 і Wi-fi 5 дозволяють транслювати контент на телевізор бездротовим способом.

Інтер`єр має значення

Після включення The Frame 2021 мене зустріла операційна система Samsung Tizen. В даний час це один з кращих інтерфейсів Smart TV на ринку - плавний, інтуїтивно зрозумілий, сумісний з усіма основними додатками.

Справжньою зіркою тут є Art Mode, який відображає вибрані зображення, коли телевізор знаходиться в режимі очікування. Як правило, ми отримуємо роботи, доступні в Art Store, або наші власні фотографії. Останні можна прикрасити спеціальним, віртуальним паспарту або художнім фільтром. Таким чином, телевізор якнайкраще відповідає смаку господаря: якщо Ви затятий мандрівник, то зможете показати фото з Вашої останньої поїздки, а любителі конкретних художніх напрямків прикрасять свою вітальню професійними роботами всесвітньо відомих художників. Замість порожнього чорного простору ми отримаємо функціональний елемент декору кімнати, абразивно-кольорове панно розкриє всю красу відображених зображень.

Арт-режим пов`язаний з датчиками руху: вони включають екран, коли хтось входить в кімнату, і вимикають, коли всі покидають її. Таким чином телевізор економить електроенергію.

Однак найважливіше питання - це якість зображення. The Frame отримав панель 4K з технологією Dual LED, супроводжувану процесором AI Quantum 4K і додатковими режимами обробки звуку і зображення. Серед останніх виділяється функція адаптації зображення, тобто система автоматичного регулювання контрастності в залежності від умов освітлення навколо телевізора. Я також можу сказати багато хорошого про функції масштабування контенту до 4K - алгоритми заповнюють прогалини з точністю і чутливістю, завдяки чому не видно, що ми маємо справу з апскейлінг.

Екран вийшов різким, барвистим і насиченим. За замовчуванням телевізор відображає кольору трохи холодно, але після швидкої калібрування я був захоплений їх насиченістю і точністю. Атмосферний, глибокий чорний колір чітко виділяється на яскравих фрагментах сцени, не порушений ефектом підсвічення. Крім того, панель дуже добре відображала швидкі, динамічні рухи, наприклад, в бойових сценах або спортивних трансляціях.

Нарешті, варто також згадати звукові можливості The Frame. Без додаткових динаміків телевізор працює на подив дуже добре. Технологія Object Tracking Sound Technology Lite додасть просторовості і глибини, хоча для найкращого сприйняття необхідно буде підключити хоча б звукову панель.

Створення такого класного телевізора, як Samsung The Frame 2021 - це справжнє мистецтво. Це ідеальна пропозиція для людей, що цінують оригінальний дизайн, красивий розпис та бездоганне обслуговування.

Плюси: фантастичні можливості відтворення зображень. Інтуїтивно зрозуміла операційна система. Багато функцій. Унікальний сучасний дизайн.

Мінуси: калібрування кольору за замовчуванням трохи холодне. Ви отримаєте набагато кращий кращий звук з саундбаром.

Підсумковий відгук напрошується сам собою: в останній версіі телевізора The Frame є багато хорошого і навіть чудового для всіх категорій глядачів: починаючи від естетів і закінчуючи кінематографістами і гравцями.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!