06.06.2021 20:32
для всіх
954
    
  - | -  
 © Журналіст

Кращі навігатори gps 2021 року: рейтинг ціна-якість

Кращі навігатори gps 2021 року: рейтинг ціна-якість
Навігатор GPS Mio MiVue Drive 65 LM

У 2021 року виробники gps навігаторів пропонують нові інноваційні функції і моделі-гібриди з вбудованими відеореєстраторами. Розглянемо ближче кращі навігатори gps на наш погляд в рейтингу ціна-якість. Актуальні ціни на даний момент необхідно уточнити у продавців або на сторінках інтернет-магазинів.

Найдешевший навігатор gps Mio Spirit 7700 LM

Характеристики: діагональ 5 дюймів, сенсорний екран. Роздільна здатність 800 x 480 pixels. Батарея 950 mAh. Пам`ять оперативна 128 Мбайт. Гніздо micro SD. Вага 178 г.


Навігація GPS на базі комплекту безкоштовних карт від TomTom, визначення оптимальних трас і можливість оцінки перехресть і об`їздів в 3D.

Присутній асистент паркування. Коли Ви наблизитися до місця призначення (1 км), помічник автоматично запропонує можливі місця для паркування і проведе Вас до них.

Spirit ™ 7700 LM кріпиться на магнітний тримач. У основі тримача знаходиться вбудований USB-роз`єм живлення.

Технологія IQ Routes ™ дозволить ефективно оптимізувати Ваш маршрут і обійти корки. Вона працює так, що Ви завжди доберетеся до місця призначення найшвидшим і найбезпечнішим способом.

При вимові назв вулиць Spirit 7700 LM завжди підкаже, куди краще рухатися, що дозволяє водієві не відволікатися від дороги.

Чим більше Ви катаєтеся, тим більше навчається програма з технологією LearnMe Pro. Ця функція зчитує і відстежує Ваш стиль водіння, тому може пропонувати персоналізовані маршрути, відповідні Вашим потребам на дорозі.

PlayVideo YouTube

Середній діапазон ціни-якості навігатор Garmin DriveSmart 61 LMT-S

Навігатор GPS Garmin DriveSmart 61 LMT-S

 

Характеристики: діагональ 6.95 ", сенсорний екран. Роздільна здатність 1024 x 600 pixels. Батарея на 1 годину роботи. Пам`ять оперативна 256 Мбайт. Вбудована пам`ять 2 Гбайт. Гніздо micro SD. Вага 243 г.


Навігатор gps оснащений великим безрамковим екраном.

Актуалізовані карти європейських доріг Ви будете отримувати разом з технологією Garmin Real Directions (поліпшені голосові підказки під час руху) увесь термін служби пристрою. Разом з навігатором Garmin DriveSmart 61 LMT-S Вам не доведеться кружляти по місту витрачаючи час. Визначення завантаженості трас, парковок, свого місця розташування з інших пристроїв через LiveTrack, створеної для обміну з іншими навігаторами Вашими координатами при необхідності.

Скориставшись Bluetooth є можливість синхронізації смартфона з пристроєм Garmin DriveSmart для виведення повідомлень і здійснення hands-free дзвінків не виймаючи свій телефон з кишені.

Голосовий помічник завжди проінформує Вас не тільки про деталі маршруту на кшталт небезпечного повороту або залізничного переїзду, а й попередить Вас при надмірно тривалому перебуванні за кермом.

Інтреграція з TripAdvisor дозволить швидко і дешево відшукати готель чи ресторан, де Ви зможете відновити сили і відпочити.

Купивши Garmin DriveSmart 61 LMT-S Ви отримаєте цілком прийнятну якість при доступній ціні.

Оптимальна ціна-якість gps навігатор Mio Spirit 8670 LM

Навігатор GPS Mio Spirit 8670 LM

 

Характеристики: діагональ 6, 2 дюйма, сенсорний екран. Роздільна здатність 800 x 480 pixels. Батарея 1100 mAh. Пам`ять оперативна 128 Мбайт. Гніздо micro SD (макс. 64 Гб). Вага 275 г.


Карти Spirit 8670 LM засновані на даних від відомої і шанованої компанією Tele Atlas, яка надає їх найкращим і найбільшим постачальникам навігаційних послуг. Просто підключіть пристрій до комп`ютера, встановіть програмне забезпечення MioMore, і Ви завжди будете отримувати повідомлення про оновлення і ніколи не втратите свій маршрут.

Навігація Spirit 8670 LM оснащена даними з камер контролю швидкості, тому Ви завжди будете в курсі обмежень швидкості на даній дорозі, якщо такі є в у Вашому регіоні.

Вбудований Bluetooth дозволяє водіям залишатися на зв`язку під час водіння. Просто підключіть свій телефон до gps навігатора Spirit 8670 LM і відповідайте на дзвінки не знімаючи рук з керма.

Новітня технологія інформації про пробки (TMC) гарантує, що Ви завжди будете вчасно сповіщені, а навігація покаже Вам альтернативний, більш швидкий маршрут.

У Spirit 8670 LM є функція «Знайди мою машину»: коли Ви виходите з машини, візьміть навігатор з собою і дозвольте йому направити Вас назад, якщо заблукаєте в незнайомому місті.


Найдорожчий навігатор GPS Mio MiVue Drive 65 LM (висока якість)

Характеристики: діагональ 6, 2 дюйма, сенсорний екран. Роздільна здатність 800 x 480 pixels. Батарея 1100 mAh. Пам`ять оперативна 128 Мбайт. Гніздо micro SD 2 шт. (Макс. 64 Гб). Вага 295 г. + Вбудований відеореєстратор.


Оновлення навігаційних карт від Mio / Tele Atlas протягом всього терміну служби.

Роздільна здатність Extreme HD (1296p і 30 кадрів в секунду) для максимальної чіткості та високої якості зображення з вбудованого відеореєстратора. При цьому і навігатор і камера відмінно ладнають між собою на одному екрані.

Кращий з навігаторів gps 2021 року Mio MiVue Drive 65 LM оснащений інтегрованою системою допомоги водієві (ADAS), яка допоможе Вам дістатися до місця призначення. Система попередження про виїзд з смуги руху (LDWS) і система попередження про лобове зіткнення (FCWS) підвищують безпеку і допомагають Вам зосередитися на дорозі. У відеореєстраторові є асистент парковки, який допоможе Вам швидко і легко знайти місце на найближчій парковці.

Раптова зміна руху може призвести до аварії: коли вбудований трьовісьний датчик удару виявляє раптовий рух, відзнятий матеріал автоматично зберігається і не може бути перезаписаний. Таким чином Ваші дані автоматично опиняються в безпеці.

Якщо на Вашому шляху виникне перешкода, Mio MiVue Drive 65 LM вкаже Вам новий маршрут і тим самим заощадить час і дозволить уникнути непотрібного стресу завдяки системі Traffic Message Channel (TMC).

Підключивши свій смартфон через Bluetooth до навігатора gps Ви можете здійснювати дзвінки не знімаючи рук з керма Вашого автомобіля, що критично важливо для водіїв, які думають про безпеку себе і своїх пасажирів.

Ці та інші функції роблять GPS навігатор Mio MiVue Drive 65 LM кращим в рейтингу ціна-якість 2021 року.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!