08.06.2021 19:38
для всіх
217
    
  - | -  
 © Журналіст

Рейтинг телевізорів 2021 року: 55 дюймів, ціна-якість

Рейтинг телевізорів 2021 року: 55 дюймів, ціна-якість
Телевізор Sony BRAVIA XR A90J

Півроку - хороший час для перших підведень підсумків, тим більше що більшу частина анонсованих телевізорів Ви вже знайдете на ринку. Поштовхом до покупки телевізора є і великі спортивні заходи. Звідси спроба скласти рейтинг найцікавіших моделей телевізорів, як серед флагманів, так і серед більш доступних моделей.

Рейтинг телевізорів, представлених нижче, являє собою вибірку з чотирьох нових моделей 2021 року. Варто врахувати, що в списку відсутні кілька флагманських моделей, таких як Samsung 8K QN900A, так як цей ТОП-4 складається з моделей, які більш-менш будуть по кишені середньостатистичному покупцеві такої продукції. Детально розглянемо моделі Sony, Samsung, а також Philips OLED і новий телевізор TCL тому, що вони теж заслуговують на увагу в своєму класі і дивують своїм співвідношенням якості та ціни.

Актуальні ціни на даний момент для телевізорів, що Вас цікавлять, необхідно уточнити у продавців або на сторінках інтернет-магазинів.

Ось як виглядає наш короткий список рекомендацій:

Найдорожчий телевізор Sony BRAVIA XR A90J (екстра-якість)

Характеристики: Розмір: 55 дюймів (16: 9), Тип панелі: OLED. Роздільна здатність екрану: 4K Ultra HD. Розширений динамічний діапазон (HDR). Частота оновлення: 120 Гц. Smart TV: Google TV.


A90J модель, яка повністю Вас здивує. Такого якісного стрибка в OLED-телевізорах ніхто не очікував. Був створений дійсно потужний екран з органічною матрицею, який буде відмінно працювати не тільки під час перегляду кінофільмів або серіалів. Телевізором управляє модернізована версія Android TV під назвою Google TV, яка ще більш тесно інтегрована з сервісами Google.

Тепер Sony в A90J впровадила когнітивний процесор XR, тобто ми маємо справу не тільки з типовим використанням алгоритмів штучного інтелекту, таких як машинне навчання, але і з когнітивними технологіями, які ведуть себе ще більш людиноподібно. В результаті навіть при поганому сигналі картинка буде виглядати значно краще ніж раніше. Теж саме можна сказати і про звук.

PlayVideo YouTube

Телевізор Samsung QN91A (QN90A)

Характеристики: Розмір: 55 дюймів (16: 9), Тип панелі: OLED. Роздільна здатність екрану: 4K. Динамічний діапазон: HLG і HDR10 +. Частота оновлення: 120 Гц. Smart TV: ОС Tizen.


Samsung Neo QLED з Mini LED підсвічуванням прагне стати хітом цього року з точки зору якості зображення. Що важливо, в цьому випадку можна купити дійсно запаморочливу версію в 75- і 85-дюймах. Це повноцінний телевізор з точки зору зображення, дизайну, функції Smart TV і, навіть коли справа доходить до звуку, він не розчарує.

PlayVideo YouTube

Телевізор Philips OLED 705


Телевізор Philips OLED 705

Характеристики: Розмір: 55 дюймів (16: 9), Тип панелі: OLED. Роздільна здатність екрану: 4K Ultra HD. Динамічний діапазон (HDR): HLG і HDR10 +. Частота оновлення: 120 Гц. Smart TV: Android TV 9 (Pie).


Новий OLED і відразу за хорошою ціною. Єдиний недолік - відсутність HDMI 2.1. Підсвічування за екраном - унікальна особливість телевізорів Philips, яка вражає, і багатьом вона просто подобається. До цього відмінний мінімалістичний дизайн і гарна якість зображення. Якщо ви не геймер, OLED 705 Вас точно не підведе.

Оптимальне співвідношення ціни і якості: TCL C72 +


Телевізор TCL C72 +

Характеристики: Розмір: 55 дюймів (16: 9), Тип панелі: OLED. Роздільна здатність екрану: 4K Ultra HD. Динамічний діапазон (HDR): HDR10 +, Dolby Vision, Dolby Vision IQ Частота оновлення: 120 Гц. Smart TV: AndroidTV & TV +.


Телевізор TCL C72 + за розумною ціною, пропонує матрицю VA з частотою 120 Гц, привабливий дизайн і стабільно працюючу систему Android TV. Серед новинок цього року - це модель з хорошим співвідношенням ціна / якість.

Всі запропоновані моделі, за винятком Philips OLED 705, рейтингу ТОП-4 оснащені інтерфейсів HDMI 2.1, як ми і рекомендували в радах по покупці і вибору телевізора в 2021 році .

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!