14.12.2022 13:13
для всіх
68
    
  2 | 2  
 © Ярек

На шпальтах "Літературної України" - але Проба Пера була першою

На шпальтах «Літературної України» - але Проба Пера була першою

Ніколи не міг подумати шо колись потраплю на шпальти газети "Літературна Україна". Довго примірник мандрував до мене, але нарешті ось сталося.

Звичайно про сам факт було відомо завчасно, але до останнього залишалась таємниця, що саме буде опубліковано. Вибір редакції став набагато далекогляднішим ніж я собі уявляв коли писав ці рядки.


Зміни будуть


Немає світла, лиш дме вітер -

І так від вечора до рана.

Сидиш складаєш риму з літер,

Як щось зламало наші плани.


Сіріє вітер, дощ без снігу.

У напівтемряві кімнати

Ти вибираєш нову лігу,

Щоб нові плани не ламати.


Минають миті, як погода,

Міняють опади на спеку.

І ти дивився, як у воду,

Бо зміни вже й не так далеко.


Загалом до газети потрапили дві поезії: "Зміни будуть" та "Осінні роздуми". Остання вперше була опублікована саме на ресурсі "Проба пера". Згодом ці твори увійшли до поетичної збірки "Неформат", яка була презентована 2 роки тому і ще згодом потрапили у Літературну Україну.


Новина як для автора звісно приємна, проте першою таки була "Проба Пера". А це означає що для будь-якого автора мати можливість первинно десь запропонувати свою творчість та отримати фідбек є дуже і дуже важливою. Тому пишемо, публікуємо незалежно чи вас переглянуло 10 чи 100 читачів: завжди тут є можливість отримати певні точки кокординат щоб рухатись далі до збірки чи публікації у інших видаеннях.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.12.2022 15:26  Каранда Галина => © 

вітаю!