13.11.2011 15:38
-
984
    
  3 | 3  
 © Каранда Галина

З днем народження!

З днем народження!

з рубрики / циклу «привітання»

Олю! 

Римувати не буду, бо ти однак це робиш краще за мене. Просто щиро вітаю з днем народження! 14 – це таки дата! Наче межа між дитинством і юністю. Твій розум, талант давно вже виросли, але не спіши проганяти з душі дитячу безпосередність, чистоту і очікування дива! Бажаю, щоб все в тебе склалося якнайкраще, щоб у житті було поменше сумнівів і побільше задоволення: від людей, від навчання, від творчості! Щоб оті очі, що навпроти( не обов’язково сині!)) не примушували плакати твою Музу. Хай з-під твого пера виходять тільки веселі й щасливі вірші. 

Безумовно, ти талановита поетеса. Можливо, на тебе й чекають слава й визнання. Але я бажаю тобі не цього, а простого дівочого щастя! Успіхів тобі! І здійснення мрій! 


З щирою повагою Каранда Галина. 

Каранда Галина цікавиться

  • Каранда ГалинаМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.11.2017 09:56  © ... => Оля Стасюк 

 

Олечко!

Пані Олю! (

Я НЕ вірю, що Ви загордилися, але мене іноді бісить, що Ви вже так давно мовчите і не відповідаєте на коментарі тут! (ага, получила?!:)))))) Хай би хто інший, але СТАРІ портальці - і  вперто мовчать??? ай-яй-яй!)

Однак - навіть якщо й тут промовчиш! - вітаю тебе з Днем народження! Здоров`я, щастя, миру і кохання!

Ти - одна з найталановитіших сучасних ліриків! І не тільки ліриків! Бажаю досягти успіху!

 14.11.2011 18:16  Оля Стасюк 

Дуже дякую за теплі слова.

 14.11.2011 18:15  Оля Стасюк => © 

Вчителі навіть в найкращий день в житті не відмінять домашнє завдання...

 14.11.2011 16:30  Ірина Затинейко-Михалевич... => Оля Стасюк 

Також приєднуюсь до всіх вчорашніх, присвячених Тобі привітань, ОЛЮ! Підліток із талантом та розумом зрілої людини! Підлітки - це птахи, які підлітають вгору. відштовхуючись від дитинства.Відчутно і вражаюче - Ти відштовхнулась швидше всіх своїх ровесників! Щастя Тобі відчувати на щодень! Хай талант, дарований Тобі Богом. буде  з вдячністю прийнятий і щедро дарований людям! Ти унікальна! Тобі скоро мало стане місця лиш на цьому сайті - нехай Твої вірші не задихнуться. Їм треба простору і масштабного визнання!!!!

 13.11.2011 23:04  © ... => Оля Стасюк 

і це в день народження, в неділю!.. бідне дитя!  ... )

 13.11.2011 18:36  Оля Стасюк => © 

Дякую! Я ж кажу, сиджу сама і роблю д.з... Гості навідалися в вірші, навіть муза гайнула до листопада на побачення... Он заходила на портал -  і там було пусто....

 13.11.2011 16:19  © ... => Оля Стасюк 

ще раз вітаю! де ти там? гостей зустрічаєш?))

 13.11.2011 15:09  Оля Стасюк 

Ще раз дякую усім! Особливо Вам, Пані Галино! Кращих волошок я навіть в Вінницькій області не бачила;)))))))

 13.11.2011 15:08  Оля Стасюк => Тетяна Чорновіл 

Чекатиму! Дякую!

 13.11.2011 15:07  Оля Стасюк => Тарас Іванів 

Трямкую:)))))))))

 13.11.2011 15:07  Оля Стасюк => © 

Щиро вдячна! Дуже приємне і тепле привітання!

 13.11.2011 12:38  Толік Панасюк 

Олю, теж приєднуюсь до побажаннь. Ваша працелюбність і талант вражають.

 13.11.2011 09:31  Сашко Новік 

приєднуюсь до поздоровлень))))

 13.11.2011 08:35  Тетяна Чорновіл 

Олю!!! Підтрямую і я! :))) Море щастя тобі в цей день і взагалі! Вир натхнення і надалі юному обдаруванню!
Запрошую на вальс!!! :))) (вийде скоро в публікації)
 

 13.11.2011 00:53  © ... 

Video YouTube

 13.11.2011 00:13  Тарас Іванів 

Ну що ж, ПІДТРЯМУЮ!!!!!

 13.11.2011 00:10  © ... 

Оля! в реальному житті найрідніших вітаю зазвичай словами Віні Пуха:

"Поздравляю с днём рожденья, желаю счастья в личной жизни, Пух!"))).

а вітаюся: ТРЯМ! (есть такая страна, ТИЛИ-МИЛИ-ТРЯМДИЯ...)))))

ЩАСТЯ ТОБІ! ТРЯМ!))))))))))