ух ти! аж три ялинки й дід мороз!))) а мішок з подарунками?..:)
27.12.2011 16:18 Мар Мишка
27.12.2011 12:48 Суворий
26.12.2011 11:32 Сашко Новік
Гарно
26.12.2011 08:16 Тетяна Чорновіл => Микола Щасливий
Я колись тісно зіткнулася з цим видом віршування, підготувала до друку (в допомогу доньці) 4 брошури вітань (Новорічні, 8 березня, Ювілейні і весільні). Та ще й трішки працювала в фірмі, що створює вітальні листівки! :)))) Хочу сказати, що це - тяжка рутина, яка потребує великих затрат творчих сил (в той час, як ті сили могли б бути спрямовані на написання натхненного вірша :))))) Зараз є багато сайтів з вітаннями на замовлення, там хоч знають, що працюють не впусту!
так кажу ж, що соромно їх віршами називати:)) а то так би й шло ПРИВІТАННЯ, а вже тематику за тегами знайдуть. думаю, що не тільки в мене купа таких римовочок валяється, написаних до випадку, чи на прохання.
Думали про це багато. Як буде деяка кількість дороботк, так і зробимо. А поки і так ясно. Адже вітання бувають до різних тематик і один розділ вітань не зробить толку.
може, варто зробити окремий розділ для привітань... Бо скидати їх як ВІРШ якось соромно, бо простенькі ж римовочки, написано таких багатенько на різні випадки. а бачу, що люди шукають...
народ! оце сама шукала новорічні привітання, і зрозуміла, що реальних, універсальних, веселих привітань, саме таких, як люди шукають на свята, у нас дуже мало...