19.06.2011 22:39
-
314
    
  1 | 3  
 © Антоніна Чернишенко

Володар кінець

Частина 2

Помста Ловеласа.

Через півроку, Ловеласа «пластилінового кінця» було обрано генералом війська ельфів, і після обрання, він був запрошений до короля Арагорна. 

- Заради того, щоб побачити старих друзів, чом би і не поїхати, - сказав Ловелас. 

Поїздка відбулася вдалою, але після того, як принц дельфійський повернувся до дому, то побачив розгромлену Джедайську базу. Ловелас рішив з`ясувати, що ж там сталося, але всі джедаї були мертві. Сам Обі Фігвам, був тяжко поранений. 

- Обіване! Хто це? Хто? – метався Ловелас, не знаходячи собі місця. 

Обіван, стікаючи кров`ю, ледве дихаючи, прошепотів: 

- Імперія зрадила…Орки…Орки… 

- Ні!!!, - закричав Ловелас, та було вже занадто пізно. Обі скінчався. 

- Я клянуся, своїм багатством і твоїм мечем, я помщуся за тебе! – сказав Ловелас, весь в сльозах, він заскочив на коня, і помчав до короля Арагорна. 

Прибувши в королівство,він був дуже засмучений. 

- Що сталося? – спитав Арагорн. 

- Обіван мертвий…і всі джедаї теж, - сказав Ловелас, - Перед смертю він сказав три слова. 

- Які? 

- Імперія зрадила! Орки… 

- Імперія зрадила? – зіскочив Арагорн, - але як вони могли нас зрадити? 

- Можливо хтось бажає нам смерті?- Ловелас трохи зніяковів. 

- Але хто? – додав Хрода, - Саруман помер. Можливо це хтось, хто вже одного разу нас зрадив, наприклад Дарт Вейдер?! 

- Так, так. Можливо ти маєш рацію друже, - сказав дельфійський принц. 

- Підготуйте війська. Будемо наступати на Імперію. Але, щоб усе було у таємниці – додав Арагорн, - ніхто не повинен знати про цей наступ. 

Ловелас, Хродо, Арагорн та Гімні збирається на не дружні переговори з Імперією. 

Друзі приїхали на базу Імперії. 

- Дарт Вейдер, мені слід було очікувати загрозу з твого боку. Я знаю, що це ти – промовив Ловелас. 

- Я радий, знищивши джедаїв, тепер знищу і вас, малі шмарклі! А-ха-ха-ха,- розсміявся Дарт Вейдер. 

- В такому разі, я оголошую війну Імперії. 

Друзі повернулись в королівство. Арагорн почав збирати війська і готувати наступ, залучивши до себе королеву Амідалу-Давалу. Через пару днів, вони рушають на Імперію. Імперія дізнається про швидкий наступ, що вони дійсно збираються воювати. Тоді ж і сам, Дарт Вейдер готується до бою. Через кілька днів, біля маленького містечка у володіннях Вейдера, зі сходу наступає військо Арагорна, а з заходу, самого Дарта Вейдера. 

На дворі страшенна спека, а тут війська підступають до зазначеного місця. Битва починається, і триває близько трьох годин. Обидва війська повністю знесилені. Дарта Вейдера майже повністю зруйновано. І тут, на допомогу Арагорну, прибуває військо королеви Амідали-Давали. Вони криваво розправляються над військом ворога. Дарт Вейдер тікає. В знак перемоги, володіння Імперії переходять до дельфійського народу, а сама Імперія перестає існувати. 

Арагорн і Амідала поєднують свої володіння у шлюбі. Ловелас, як і обіцяв, помстився за Обі, а натомість відтворює рід Джедаїв. У цьому йому допомагає швидкий гном Гімні та «пластиліновий кінець». 

Дарт Вейдер готує заколот. 


ПРОДОЛЖЕНІЄ СЛЕДУЄТ… 



Оржиця, 2003 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.06.2011 17:11  © ... => Суворий 

Оце так комент, те що треба

 20.06.2011 15:02  Суворий 

Охренеть...

 20.06.2011 01:05  © ... => Тетяна Чорновіл 

Гном, з першої частини, він же ліпший друг Арагорна, який вирішив допомогти відродити рід Джедаїв(тільки як, це секрет, знають лише Гімні та Ловелас)

 19.06.2011 22:58  Тетяна Чорновіл => © 

Мені вже важкувато слідкувати за зміною подій. Та згадка про заколот у кінці стривожила. І при чому тут гном?... :)))))