ПРИВІТАННЯ ПОЕТУ ПАВЛУ ЯКОБЧУКУ
У НЬОГО ТУТ СЬОГОДНІ БЬОЗДИ-ПАТІ)))) ЙОГО ВИ НЕ ЗАБУДЬТЕ ПРИВІТАТИ!!!
А на вухо прошепочу –
"Усе те про що мрію,
Я тобі у копита даю."
ЯКОБЧУК ПАВЛО "Кінь"
Патріот тверезий з нього!
Ані крапельки спиртного
В роті зроду не бувало!
Лиш з поезій кайфувало!
«О-ля-ля!» – складає вірші))
Якобчук Павло – підпише!
Красоту життя вітає -
Оплески від нас приймає!
Будемо його вітати!
Чи відразу уславляти?
Успіх зичимо у всьому!
Кінь натхнення хай без втоми!
Київ, 11 липня 2014 року