06.05.2015 14:13
лише 18+
289
    
  - | -  
 © Глущенко Елена

Нагода навчитись у майстрів. Лутературний семінар

Творче об’єднання «ЛiTerra» запрошує авторів взяти участь у літературному семінарі «ЛiTerra-клас», який пройде 25-29 жовтня 2015 у Києві. Розбір прийнятих текстів проводитимуть провідні редактори видавництв «Клуб сімейного дозвілля» (Україна) і «Астрель-СПб» (Росія), а також укладачі збірок. 

Окрім роботи над текстами, під час семінару читатимуться лекції з практичної стилістики, побудови сюжету, редактури, основ літературного аналізу. 

До участі приймаються романи та оповідання будь-яких літературних напрямів, крім фанфиков і творів за чужими всесвітами. Рукописи, що пройшли семінар і були допрацьовані відповідно до вимог майстрів, можуть бути рекомендовані до видання. 

Робочі мови семінару — українська і російська. 

З романами, які будуть відібрані до розгляду на семінарі, працюватимуть: 

Світлана Скляр — видавець, головний редактор найбільшого в Україні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля», річний тираж якого становить 19 мільйонів примірників, асортимент налічує до 500 найменувань новинок на рік. Пані Скляр розбиратиме романи, що написані українською мовою  

Олександр Прокопович — письменник, головний редактор та директор видавництва «Астрель-СПб». Щомісячно «Астрель-СПб» видає близько 30 книжок — художню літературу, нон-фікшн, популярні посібники. «Астрель-СПб» є засновником або співзасновником ряду літературних премій та конкурсів, зокрема, літературної премії «Рукопис року». 

Автор романів «Детектив с Лисої Гори» (2007) та «Спецназ Лисої Гори» (2009), а також низки оповідань. 

Закінчив Київський політехнічний інститут. На сьогодні живе та працює в Санкт-Петербурзі. Пан Прокопович розбиратиме романи, що написані російською мовою. 

//li-terra.kiev.ua/ru_RU/seminar/literra-class-2015/ 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.05.2015 19:34  Тетяна Белімова 

Раджу нашим прозаїкам спробувати свої сили! Бажаю успіху!