06.04.2017 15:11
для всіх
274
    
  4 | 4  
 © Душа

Афоризми

Є такі заходи і поняття правильності, яких можна сумніватися, зважаючи теорії відносності. І тільки в своїх почуттях немає можливості сумніватися, якщо це справжнє кохання.


Люди часто підміняють кохання іншими поняттями - прихильність, пристрасть, хвороба, примха.



Просто чоловік і коханий чоловік відрізняються настільки, що почуття до коханого, не мають спільних точок з почуттями до інших чоловіків які (можливо і подобаються), так як їх і зовсім немає, а лише те, що їх підмінює.



Якщо ми противимося любові, ми противимося Божої волі, бо немає любові не від Бога даної.



Нерідних дітей любити, звичайно, можна і потрібно, але почуття до повнокровної дитині, народженої в утробі матері і сполученої з нею пуповиною, не можна підмінити. Бо це або є, або немає по праву народження.


І тільки близькість з коханим чоловіком не викликає богомерзких асоціацій і каяття.


Якщо жінка не хоче дітей від чоловіка, вона його не кохає!))

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.04.2017 09:38  Тетяна Белімова => © 

Пані Олечко, зворушили Ваші слова, особливо про діток. Це для мене своєрідна ідея фікс, бо вважаю, що чужих діток не буває. Нема нічого шляхетнішого за те, аби виховати кинуту дитинку або сироту. Мені здається, такій людині всі гріхи пробачаться. І сама вона, і всі її нащадки будуть під особливим Божим захистом. Дитині потрібні батьки, і неважливо, хто її народив.

 06.04.2017 21:58  Надія Крайнюк => © 

Гарно, Олю. Дуже влучно! Дякую!

 06.04.2017 18:56  Ковальчук Богдан Олександров... => © 

Не зі всім згідний, але дещо сказано дуже влучно. Браво!

 06.04.2017 16:23  © ... => Панін Олександр Миколайович 

Щиро Дякую, шановний пане Олександре Миколайовичу!

 Тільки, афоризм не можна уточнити)) Можна тільки написати новий і зовсім з іншим змістом))) Я кажу про Справжню Любов! А Ви про явища, котрі її підміняють (про похоті і блуднi дій, які породжує цей жахливий демон)) Пам`ятаєте, як писав Аліг`єрі Данте: "Но скажи мне, во время нежных взоров, в чем и как допустила любовь, что Вы узнали опасные желания" (Божественная Комедя. Ад.) )))

Да пребуде з нами Духовний Світ! З повагою!