12.04.2017 15:42
для всіх
306
    
  3 | 3  
 © Душа

Афоризми

Україну врятує Бог і патріотизм, у правлячій еліті влади.



Кожній людині дуже важливо знати, що є хтось такий же як вона. Дивлячись на кого розумієш, чому ти любиш саме ці квіти, пишеш вірші і володiєш саме такими талантами, рисами характеру, внутрішнім світом і стилем життя, як і хтось дуже рідний.



Ми особливо чуйно помічаємо і изобличаем ті гріхи, які нам з очевидністю не властиві. А ті, що нам притаманні, вважаємо незначними або не помічаємо зовсім.



Ворогів може примирити тільки загальний ще більш заклятий ворог.



Високий ідеалізм зіткнувся з жорстоким матеріалізмом.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.04.2017 07:54  Тетяна Белімова => © 

Нині всі просто в яблучко))) Перший зворушив. Також вважаю, що поки в нас не сформувалася патріотична еліта з ряду причин, серед яких основні - голодомор та багаторічні репресії проти інтелігенції. Підірваний генофонд - це те, що ми пожинаємо сьогодні. Якщо в жінки моїх років питають по ТБ на всю країну, що таке ООН, а вона не може відгадати... я розумію, якою серйозною в нас є криза інтелекту...

Про ворогів дуже влучно сказано і про викриті гріхи також...