20.03.2019 22:20
для всіх
514
    
  - | -  
 © Поліанна М

Як я вперше поїхав на море

Як я вперше поїхав на море

Часто згадую, як я в перший раз поїхав на море. Це була незабутня поїздка, яка залишила мені масу приємних спогадів і вражень.

До десяти років я на морі не бував. Якось так склалося, що у нас не було можливості, потім ми проводили канікули у бабусі в селі або в санаторії на водосховищі. І ось, коли мені виповнилося десять років, батьки сказали, що ми їдемо на море. Радості моїй не було меж, я давно про це мріяв, і ось відбулося.

Я ретельно спланував все, що мені потрібно було взяти з собою, мама внесла ще кілька коригувань. Свій рюкзак я зібрав ще з ранку і до вечора з нетерпінням чекав виїзду. Поїзд наш відправлявся о шостій вечора, тому о пів на шосту ми були вже на платформі.

Мені сподобалося їхати в поїзді: в цьому є якась романтика. Вранці ми були вже в Одесі. Вокзал нічим мене не вразив, але там ми затрималися ненадовго. Тато взяв квитки на автобус і через годину ми були вже в центрі міста.

О, що за місто! Воно надзвичайне, все потопає в зелені, а оточують його неперевершені пейзажі. Мене це місто вразило, там прямо на вулиці ростуть гранати! Поки тато зайнявся пошуком житла, ми з мамою вирушили до моря. Мені не терпілося на нього поглянути, адже я ніколи раніше його не бачив. Воно не підвело моїх очікувань. Неосяжна бірюзова гладь простягалася до самого горизонту, а по всій її поверхні бігали сонячні відблиски.

Мені в обличчя війнуло солоним повітрям, а всю свідомість заповнив шум прибою. В першу мить мені здалося, що це справжній рай. У небі кричали чайки, а ласкаві морські хвилі перекочували дрібну гальку на березі. Я швидко роздягнувся до плавок і побіг до води. На смак вона дійсно виявилася солоною.

Ми пробули на морі десять днів. За цей час ми встигли накупатися, засмагнути, поплавати на пароплаві, попірнати з маскою, випробувати майже всі пляжні розваги та частування. Ці канікули я запам`ятав надовго і з нетерпінням чекаю, коли потраплю туди знову.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!