25.03.2019 22:49
для всіх
95
    
  - | -  
 © Поліанна М

Що можна робити на морі?

Що можна робити на морі?

Я, як і багато інших, дуже люблю море. Та й як його можна не любити? Тепле сонце, прохолодні хвилі, жовтий пісочок, відчуття повної розслабленості і свободи. Це ніби інший світ.

За що ж я люблю море найбільше? По-перше, можна ходити на пляж: купатися в морі, пірнати, засмагати на пісочку, будувати замки, грати в пляжний волейбол. В цьому році я плавав з маскою і бачив багато морських риб. Це зовсім не те, що спостерігати їх через скло акваріума. Там вони перебувають в своєму природному середовищі. Здається, ось-ось протягнеш руку і можеш до них доторкнутися, але ні, рибки надто спритні і дозволяють на себе тільки дивитися.

Ще мені сподобалося кататися на водному мотоциклі. Це просто непередавані відчуття, таких веселощів я ще не відчував. Один раз я з нього, правда, впав, але це дрібниці. На мені був рятувальний жилет, тому нічого страшного не сталося.

Крім пляжу на морі є ще багато всього цікавого. Наприклад, ми ходили в ботанічний сад, де зібрано безліч різних рослин, і побували в саду метеликів. Там великі строкаті метелики сідають прямо на руки і голову. Це дуже незвично і приємно.

В один із днів ми вирушили в невеликий круїз на кораблі. Раніше я так не плавав, і для мене це був цікавий досвід. Прогулянка тривала дві години. Нам розповіли історію міста, його легенди. Дуже незвично дивитися на сушу з моря, а не навпаки.

Крім морських прогулянок, пляжу і пам`яток можна просто досліджувати місто. Приморські містечка, зазвичай, дуже красиві і цікаві. У них часто буває незвичайна архітектура і безліч дивовижних місць для туристів. А в вуличних кафешках готують смачну їжу.

На морі величезна кількість цікавих занять і кожен може знайти щось собі до душі. Важливо тільки бути обережними і постаратися провести час з користю і задоволенням.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!