18.07.2019 12:17
для всіх
968
    
  - | -  
 © Поліанна М

Хто для мене цікава людина

Хто для мене цікава людина

Кожна людина має потребу в спілкуванні. Найчастіше ми спілкуємося з цікавими для нас людьми, адже з ними найпростіше знайти контакт. Так хто ж для мене цікава людина?

По-перше, це людина, яка любить читати, людина, яку цікавить пошук нової інформації. Це якість дуже важлива для мене, адже якщо людина обмежена в знаннях, наше спілкування може швидко зійти нанівець. Завжди цікаво дізнаватися щось нове в розмові з іншою людиною.

По-друге, наші інтереси повинні збігатися, інакше неможливо знайти спільну мову. На щастя, у мене багато захоплень і в зв`язку з цим я легко знаходжу нові приємні знайомства. Чим більше у вас спільних захоплень, тим якісніше, продуктивніше і цікавіше буде спілкування.

По-третє, людина повинна захоплювати, інакше інші навряд чи звернуть на неї увагу. Мені цікаві люди, які ввічливі з іншими, грамотно формулюють свої думки і відкриті в спілкуванні.

Спілкування – головна частина життя людини в суспільстві. Я вважаю, що кожен повинен спілкуватися з людьми за своїми інтересами, знаходити спільні точки дотику. Головне – знайти людину, з якою завжди буде цікаво і не втратити її.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!