19.07.2019 00:15
для всіх
859
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Моє хобі

Моє хобі

Моє хобі – комп`ютерні ігри. Але чи на стільки вони страшні і чи дійсно не приносять користі, як про них говорять дорослі? Чому я вважаю їх своїм головним захопленням?

По-перше, я вважаю, що ігри багато чому мене навчили. Завдяки їм, я вчу англійську мову, дізнаюся основи фізики, хімії і навіть бачу світ, інші країни, а іноді й цілі всесвіти. По-друге, ігри допомагають мені знаходити нових друзів з усього світу, знову ж вивчаючи інші мови. По-третє, не всі ігри страшні, тому що існує величезна кількість жанрів на будь-який смак. По-четверте, я не помітив, щоб ігри якось змінили мене. Я не думаю, що вони впливають на людину і точно не роблять її злою.

Я вважаю комп`ютерні ігри своїм головним захопленням, бо проводжу з ними кілька годин в день. А у вільний час я читаю про ігри або дивлюся пізнавальні відео на цю тему в інтернеті. Я б дуже хотів, щоб моя майбутня робота теж була пов`язана з іграми. Хоча розробка ігор – це складно, я б із задоволенням спробував себе учасником ігрових чемпіонатів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!