19.07.2019 00:29
для всіх
104
    
  - | -  
 © Поліанна М

Життя серед людей

Життя серед людей

Людина – істота соціальна, для комфортної її життєдіяльності їй необхідно суспільство не тільки для спілкування, але і загального захисту.

Суспільство завжди було потрібно в стародавні часи для видобутку їжі, захисту від зовнішніх загроз, а коли з`явилася промисловість, вона тільки підтвердила необхідність суспільства навколо людини.

Людина вважає природною своє середовище проживання серед людей, і тільки одиниці згодні на відлюдництво. Але всі інші не зможуть довго існувати поза суспільством, нехай навіть інтроверти це, або екстраверти.

Суспільство постійно диктує свої правила поведінки всередині нього, вони були сформовані для оптимального знаходження кожної людини суспільства, не порушуючи його комфорту і особисті кордони. Ці закони можуть бути прийняті в рамках релігії людини, а можуть також диктуватися державою, в якому вона проживає.

Не кожна людина виконує встановлені правила і слідувати прийнятим законам. Для них передбачено окреме покарання за протидію правилам у вигляді штрафів та позбавлення волі.

Суспільство позитивно і негативно впливає на формування особистості людини. З позитивної точки зору, вона отримує хороший досвід від близьких, їх любов і підтримку, прагне, як і вони, змінюватися, і робити світ кращим. З негативного боку відбувається вплив тих, хто не дотримується загальноприйнятих правил і прагне жити по-іншому, неправильно.

Для людини суспільство приносить більше користі, ніж його відсутність, воно позитивно впливає на його становлення як особистості і сприяє загальному розвитку. Важливо завжди пам`ятати, що людині потрібна людина.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!